Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaspiller er blevet svindlet for millioner af kroner

Randers-spilleren har mistet hele sin formue og er blevet ført bag lyset af sin egen svoger.

Kevin Conboy vendte i 2017 hjem til Superligaen og Randers FC efter 6 år i hollandsk fodbold. Forsvarsspilleren var begyndt at forberede sig på tiden efter fodboldkarrieren og havde således investeret i udlejningsejendomme sammen med sin svoger, Dion Brockdorf.

Sammen startede de to flere selskaber, der skulle håndtere ejendomme i blandt andet Vejle og Odense. Kevin Conboy blev dog bedraget af sin svoger.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - september

-Det er svært at få et entydigt billede. Det er mange virksomheder og min svoger, der her skyldt i det her, har været snu med at lave posteringer på kryds og tværs, så der er ikke noget overblik lige nu. Men hvis det ender der, er det jo penge, jeg aldrig nogensinde vil kunne betale, siger han til Ekstra Bladet.

David Brockdorf hev uberettiget penge ud til sig selv samt indsatte Kevin Conboy som direktør i andre selskaber. Det gjorde David Brockdorf efter at være blevet idømt en konkurskarantæne på fem år i 2018 for svindel i nogle andre sager.  

Læs også:Superligaens bedste: AaB og Lucas Andersen er i spidsen

Kevin Conboys svoger har indrømmet svindlen, og han siger, at Randersspilleren intet vidste om, hvad der foregik. David Brockdorf er politianmeldt i sagen samt i en række andre konkurssager.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 11. spillerunde

Læs også:Randers FC hentede en midtbanespiller, men har nu en midtstopper

Læs også:Seriehold opgiver hjemmebane i pokalkamp mod Randers