1. division

Schoop og Vejle på 1.-pladsen: Første halvleg blev afgørende

Da halvdelen af første halvleg var spillet i kampen mellem Vejle og Kolding, var størstedelen af spændingen allerede forsvundet.

Før lørdagens kamp lokalopgør mellem Vejle og Kolding, var der kun ét point mellem klubberne. Nu er der fire.

Vejle der ligger nummer ét i 1. division startede fremragende ud.

Klubbens svenske midtbanespiller Diego Montiel scorede både i det 2. minut og i det 24. minut. I mellem de to mål ville Lucas Jensen også være, og så var stillingen 3-0 til Vejle.

Herefter faldt kampen i tempo, og der blev ikke scoret yderligere.

Efter kampen var Vejle-anfører Jacob Schoop naturligvis glad for sejren. Den hurtige føringen blev afgørende for kampen, forklarede han.

- Det bliver afgørende. Vi kan spille roligere, mens de skal længere frem på banen, hvilket efterlader gode rum til os at spille i, siger han til TV3 Sport efter kampen.