Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens: Serbisk U21-landsholdsspiller kan være afløseren for Bjarke Jacobsen

Horsens-spilleren Bjarke Jacobsen har karantæne i Superligaens to næste kampe. Flere er i spil til at overtage hans position på den defensive midtbane herunder Erhan Masovic, fortæller Mads Lyng.

I de døende sekunder af overtiden i AC Horsens 1-0-sejr mod Hobro søndag eftermiddag, fik Horsens-spilleren Bjarke Jacobsen rødt kort efter en duel midt på banen.

Derfor har Horsens-mangeren Bo Henriksen ikke den defensive midtbanespiller til rådighed i de næste to kampe, hvor klubben møder Lyngby og Esbjerg.

Derfor skal Bo Henriksen og teamet omkring ham have fundet ud af, hvem der skal erstatte Bjarke Jacobsen i de kommende kampe.

For nylig spillede Horsens en reserveholdskamp mod OB, der med en sen scoring udlignede kampen til 1-1. Horsens brugte opgøret til at se en af de mulige erstatninger for Bjarke Jacobsen an, fortæller managerassistent Mads Lyng til Horsens Folkeblad.

- Jeg er træt af udligningen, men det var en fin kamp. Vi fik set Rune Frantsen dirigere noget mere end normalt, og så vi Erhan Masovic på midtbanen. Han er en af de løsninger, der er i spil. Vi har mest set ham som stopper, men han er ikke uvant med positionen, som han har spillet i flere kampe for det serbiske U21-landshold, siger han til Horsens Folkeblad.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby rykker stærkt mod toppen

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 13. runde

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Bo Henriksen: Det kan blive et magisk makkerpar

Læs også:Hobro-spiller: Det er uacceptabelt for et hold som Hobro