Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Esbjerg-træner: Fansene skal ikke forvente et revolutioneret EfB-mandskab

Der er bundopgør i Esbjerg fredag, når Horsens kommer på besøg. Kampen giver debut til Lars Olsen i rollen som Esbjerg-træner.

Fredag står Lars Olsen i spidsen for Esbjerg for første gang i en Superliga-kamp, når klubben tager i mod Horsens klokken 19.

Lars Olsen har brugt de første dage i Esbjerg på at lære spillere og trænere at kende, forklarer den 58-årige cheftræner.

– På forhånd havde jeg et godt indtryk af klubben og truppens styrker. Jeg er blot blevet bekræftet i mit førstehåndsindtryk, idet jeg har mødt gode folk hele vejen rundt om holdet, og spillerne har udvist en stor ærgerrighed i træningerne. Der er et godt fundament, som vi skal bygge videre på, og arbejdet i den proces er startet tilfredsstillende.

– Når det så er sagt, skal fansene ikke forvente et revolutioneret EfB-mandskab fredag. Det er svært at ændre alverden på kun fire-fem træninger, og i virkeligheden er det heller ikke alt, der skal ændres. Vi har et godt fodboldhold, der har vist det flere gange i sæsonen allerede, så det er nogle små justeringer, vi har arbejdet med i denne uge, siger Lars Olsen.

Esbjerg ligger aktuelt nummer 13 med ni point, mens gæsterne fra Horsens ligger nummer 11 med 14 point. Derfor er Lars Olsen udmærket klar over vigtigheden af opgøret.

– Hvis man er i tvivl om vigtigheden af resultatet, er det jo bare at kigge på tabellen. Det er vi helt bevidste om, og som jeg har sagt fra starten, så handler det om på den korte bane at få skrabet nogle point sammen hurtigst muligt, og måden hvorpå det sker, er ikke vigtig.

– Der er ingen lette kampe i rækken, og Horsens bliver en hård nød at knække, så vi skal være godt forberedte og overholde vores aftaler. Gør vi det, så har vi gode chancer for at indlede weekenden rigtig godt, forklarer Lars Olsen til klubbens hjemmeside.

Læs også:43-årig Horsens-legende om comeback: Mine børn synes, det er cool

Læs også:Vildt: 43-årig legende gør comeback i Superliga-klub

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - oktober

Læs også:Tidspunkt fastsat: Her skal der trækkes lod til pokalturneringens 5.runde

Læs også:Superligaens bedste: To profiler deler førstepladsen