Video : Tipsbladet
Serie A

Fremtidig træner? Dansk landsholdsspiller er i tvivl

Den danske landsholdsspiller Lasse Schöne skiftede i sommer til Genoa fra Italien, men han lover at vende tilbage til Holland en dag. Og måske som træner.

Efter en lang årrække i Holland valgte Lasse Schöne at bruge sommerens transfervindue på at skifte klub, og med klubskiftet fik han også en mulighed for at prøve sig af i et andet land.

Danskeren er landet i Italien hos Genoa, og det er noget af en omvæltning for en spiller, der i sidste sæson spillede Champions League-semifinale. Nu spiller han hos en klub, der kæmper for at overleve i Serie A.

Danskeren forlod modvilligt Amsterdam, for allerhelst var han blevet i Holland og havde kæmpet for sin plads, men en samtale i sommer med træner Erik ten Hag betød for Schöne, at han måtte se sig om efter en anden klub.

Læs også:Ajax-keeper: Vi er bedre uden de Ligt, de Jong og Schöne

Hustruen var med på ideen, og børnene blev ikke spurgt, for de ville alligevel sige nej til forandring, lyder det fra danskeren i et interview med hollandske Het Parool.

Her fortæller Lasse Schöne, at han har det svært med den nye virkelighed, at han spiller for en bundklub. 

- Jeg kan ikke holde ud at tabe. I syv år vandt jeg størstedelen af mine kampe med Ajax. Det er svært, siger Lasse Schöne til det hollandske medie.

Læs også:Lerager og Genoa fik point i bundkamp

Danskeren fortæller, at han stadig ser Ajax-kampe på tv, og så glider han af på spørgsmålet, om han en dag har i sinde at vende tilbage til Ajax, for eksempel som ungdomstræner.

- Ajax er min klub. Jeg har tilbragt størstedelen af mit fodboldliv der. Men det er ikke, hvad jeg tænker på lige nu. Jeg er stadig fodboldspiller. Det kan godt være, det bliver svært at distancere mig fra sporten, når min karriere er forbi, men det finder man kun ud af, når man prøver det, siger danskeren.

Lasse Schöne og Genoa ligger tredjesidst i rækken og har bare vundet to kampe i denne sæson. 10 point står holdet noteret for, og der er to point op til Sampdoria, der er fjerdesidst.

Læs også:Ekspert forudser svær tid for Eriksen: Mourinho vil ikke bruge krudt på ham

Læs også:Braithwaite prikkede Danmark til EM i uskøn affære

Læs også:Karakterer: Missionen lykkedes for Hareide i dansk gyserkamp i Irland