Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner vil se nærmere på spændende U19-spiller

Niels Frederiksen er imponeret over det, U19-spiller i Brøndby har vist, og derfor vil han gerne se lidt nærmere på midtbanespilleren.

Han er kun 18 år og kom til Brøndby IF i sommer fra AB, men allerede nu har midtbanespiller Anis Ben Slimane leveret præstationer, der har fået førsteholdstræner Niels Frederiksen til at spærre øjnene op.

Det var oprindeligt en korttidskontrakt, han kom på, men Anis Ben Slimane har præsteret så godt, at han har fået sig en ny aftale med de blå-gule, hvilket bare bekræfter, at de tror på den unge midtbanespiller.

Læs også:Halvvejs i Superligaen: FC Midtjylland på vej mod historisk pointsnit

Niels Frederiksen bekræfter nu over for 3point.dk, at man fra trænerteamet på førsteholdet har i sinde at se nærmere på midtbanespilleren.

- Anis er en ung og dygtig spiller, som har gjort det rigtigt godt på vores U/19-hold, og han gjorde det godt i de kampe, U/19-landsholdet spillede her i november. Så det er en, vi forventer os meget af, og derfor kommer han til at træne lidt med os fremadrettet, og så må vi vurdere, hvordan han gør det. Men det er en spiller, vi synes, der er en fremtid i, og det er også en spiller, vi har lavet en lang aftale med. Så han skal op at snuse lidt til det nu, og afhængigt, af hvor godt han gør det, kan det jo blive intensiveret, siger Niels Frederiksen til 3point.dk.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - november

Anis Ben Slimane nåede at få nogle kampe i 2. Division for AB, inden han tog til Brøndby. Hos klubben fra den københavnske Vestegn har han spillet på U19-holdet og på reserveholdet, men bliver han ved med at præstere godt, lyder det ikke til, at han er langt fra Superligaen og Brøndbys førstehold.

Midtbanespilleren er en fast bestanddel af det danske U19-landshold.

Læs også:Superligaens bedste: To Brøndby-spillere gør Lucas Andersen selskab

Læs også:Tidligere Superliga-profil om svær periode: Der vidste jeg godt, den var gal

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 18. runde