Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Lyngby henter tidligere U21-landsholdsspiller

Lyngby Boldklub har hentet den tidligere U21-landsholdsspiller Pascal Gregor.

Han har spillet både Superliga, NordicBet Liga og 2. Division, men nu kan den tidligere U21-landsholdsspiller Pascal Gregor glæde sig over at være tilbage i landets bedste række, når han fra 1. januar skifter til oprykkerne fra Lyngby Boldklub.

I Lyngby Boldklub har den 25-årige midtstopper fået en treårig aftale, og han bliver dermed en del af et hold, der har spillet en fremragende sæson indtil videre i Superligaen.

Læs også:19. december: Slem skade og operation blev til en rigtig prinsessehistorie

- Pascal er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som er skolet godt til vores type fodbold og som samtidig har sine allerbedste fodboldår lige foran sig. Han har stor erfaring med Superligaen og ved, hvad der kræves på højeste niveau. Så vi føler vi har lavet et lille scoop i forhold til allerede nu at få Pascal ind på en længere aftale og på den måde styrke holdet med defensiv kvalitet og erfaring fra Superligaen, siger sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Vi kan jo godt mærke hvilken interesse, der er for særligt vores to talentfulde midtstoppere Winther og Kevin, der har spillet en fantastisk sæson hidtil. Pascal kommer ind nu i en stærk gruppe af forsvarsspillere, og skal forsøge at spille sig på holdet og i den forbindelse føler vi uanset hvad, at vi viser rettidig omhu i forhold til at være konkurrencedygtige i centerforsvaret, også selvom der kommer bud efter nogle af vores profiler.

Læs også:Superligaens bedste: FCM og Wilczek slutter årtiet på toppen

Gregor var senest udlejet til norske FK Haugesund, og nu skal han konkurrere med de andre centrale forsvarsspillere i Lyngby om spilletid.

Stopperen, der har masser af erfaring fra U21-landsholdet samt OL-landsholdet, kan glæde sig over, at Lyngby oftest spiller med tre centrale forsvarsspillere, så der bør blive mulighed for at få chancen i løbet af foråret.

Pascal Gregors aftale med FC Helsingør løber ud ved årsskiftet.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 20. runde

Læs også:Midtbanespiller forlader SønderjyskE: Kunne ikke blive enige om forlængelse

Læs også:Optakt: Lyngby BK - Silkeborg IF