Video : Tipsbladet
Skandinavien

Medie: Islandsk landsholdsangriber er ønsket af Jon Dahl

Den islandske landsholdsangriber og tidligere Malmö FF-spiller Vidar Örn Kjartansson sættes i forbindelse med sin tidligere klub.

Vidar Örn Kjartansson står over for et vigtigt karrierevalg, for islændingen har ikke spillet meget i russiske FC Rostov, og nu har et par af angriberens tidligere klubber meldt sig på banen.

I foråret 2019 var Kjartansson udlejet til svenske Hammarby IF, og her blev han et positivt bekendtskab med syv scoringer i 15 kampe. Kjartansson fik således overbevist klubbens ledelse, der ikke har glemt den nuværende Rubin Kazan-lejesvend.

Det bekræfter sportschef Jesper Jansson over for Kvällsposten.

Læs også:FCK-emne kan blive første Jon Dahl-indkøb: Hareide krydser fingre

- Vi holder kontakten med Kjartansson. Vi var glade for ham, da han sidst var her, og han passer godt til vores spillestil og de andre spillere. Der er en gensidig kærlighed.

- Men det handler også om økonomi. Lige nu har vi ikke økonomi til det, men det kan ændre sig. I forhold til kontraktsituationen og lønnen ser det anderledes ud.

Den anden bejler til Kjartansson hedder Malmö FF. Her spillede islændingen fra 14 mål i 20 kampe i 2016-sæsonen, og Jon Dahl Tomasson overtog forleden ansvaret for klubbens førstehold.

Læs også:Medie: Malmö henter angriber for næsen af FC København

Ifølge islandske Morgunbladid ønsker også Jon Dahl at slå kløerne om Kjartansson, og mediet skriver, at netop Malmö FF rent økonomisk har de bedste forudsætninger for at lykkes med handlen.

Malmö FF er tidligere blevet sat i forbindelse med Anderlechts Isaac Kiese Thelin.

Vidar Örn Kjartansson har spillet 24 landskampe for Island.

Læs også:Superliga-træner kan komme i spil som Hareide-assistent

Læs også:Hobro-træner forstår godt Malmö: Helt naturligt, de trækker ham hjem

Læs også:Spår Jon Dahl stor succes som træner: Og her tænker jeg på internationalt plan