Video : Tipsbladet
Superliga

AaB har droppet planer om Jores Okore-salg

Jores Okore bliver i AaB, selv om nordjydernes plan var at sælge midtstopperen.

- Det er sidste chance for at få en transfersum for Jores Okore, med mindre vi forlænger aftalen. Man skal aldrig sige aldrig, men vi er godt besatte i det centrale forsvar med to upcomming talenter i Anders Bærtelsen og Mathias Ross Jensen, så førsteprioriteten er at se på, om vi kan sælge Okore i det her transfervindue.

Sådan sagde AaB's administrerende direktør Thomas Bælum i et interview med tipsbladet.dk den 21. januar, og dermed var det altså ikke til at tage fejl af, at nordjyderne sigtede efter et salg af den dygtige midtstopper. 

Læs også:Avis: Carlo Holse rygtes til norsk topklub

Det salg skal ske inden midnat, hvis det skal blive til noget, og det er der ikke meget, der tyder på her godt en uge senere.

- Der er ikke noget konkret nu og her. Vi forventer ikke, der sker mere, men at han bliver her det næste halve år. Jeg vil også sige, at når Kasper (Pedersen, red.) nu er skadet, og vi har fire mand til to positioner, er det rigtig fornuftigt. Jores har også været et kæmpe aktiv for os, siger Bælum til tipsbladet.dk.

Læs også:FCK's nye angrebses: AaB vil altid være en del af mig

Det betyder med al sandsynlighed, at Jores Okore lader kontrakten med AaB løbe ud, og så får Superliga-klubben ingen penge for den tidligere FCK-spiller til sommer.

- Det er altid en opvejning. Jores har kun et halvt år tilbage, og den værdi skal man holde op mod, at man så mister en dygtig midterforsvarer. Men jeg er tilfreds med, at Jores bliver, lyder det fra Thomas Bælum.

AaB har fredag solgt angriberen Mikkel Kaufmann til FC København for over 20 millioner kroner. 

Læs også:FC København udnytter transfer-klausul: Har hele tiden været i aftalen

Læs også:Officielt: Jannik Pohl skifter permanent til AC Horsens

Læs også:AaB bekræfter: Forhandler om salg af endnu en profil