Video : Tipsbladet
Superliga

Gammel kending træner med i SønderjyskE: Vi tager med glæde imod hjælpen

Jens Rinke er tidligere målmand i SønderjyskE, og nu træner han igen med. Det er dog endnu uafklaret, om det bliver til mere end det.

Det er ikke mange mennesker, der har set lige så mange Superliga-kampe fra første parket, som Jens Rinke har. Gennem fire sæsoner var han reservemålmand i FC Vestsjælland, SønderjyskE og Silkeborg IF, men spillede bare fire ligakampe i perioden. Nu træner han igen med hos SønderjyskE, skriver JydskeVestkysten.

Rinke var senest på kontrakt i Kolding IF, som han var med til at spille op i 1. division, og som han var fast mand for i efteråret, men parterne gik hver til sit i begyndelsen af februar.

Læs også:SønderjyskE til salg? Direktør udelukker ikke at sælge

Derfor passer det fint, at Rinke kan holde sig i gang, og SønderjyskE samtidig får en ekstra målmand med i træningen, mens reservekeeper Nikola Mirkovic kommer sig over en skade.

- Vi har en situation, hvor Nikola Mirkovic stadig er på vej tilbage fra en skade. For at kunne have målmænd nok til træning så står Rinke standby de gange, vi har brug for ham, indtil han finder en aftale med en klub. Han er her for at holde sig i gang. Vi tager med glæde imod hans hjælp, siger cheftræner Glen Riddersholm til tipsbladet.dk.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Hobro IK

Han tilføjer, at det endnu er uvist, om træningerne skal munde ud i en aftale.

SønderjyskE åbner Superliga-foråret på søndag mod Hobro IK. Det er en direkte duel mellem to hold, der begge ligner nogle, der skal kæmpe hele foråret om at komme fri af nedrykningspladserne.

I det opgør står Sebastian Mielitz i SønderjyskE-målet, mens Mirkovic formentlig bliver klar til at sidde på bænken.

Læs også:Superliga: Storklubber hersker i forårspremieren - andre sejler

Læs også:Ekspert om Superligaen: Det er en konstant jagt på nye penge

Læs også:Tre Superliga-scoringer blandt kandidaterne: Stem på Årets Mål her