Video : Tipsbladet
Superliga

Priske har fået stærkere offensiv: Effektiviteten bliver bedre i foråret

FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske slår fast, at han gerne vil have offensiven til at være bedre til at udnytte holdets chancer.

Vinterpausen i landets bedste række er overstået, og Superligaens førerhold FC Midtjylland har forstærket truppen med offensivspillerne Ronnie Schwartz, Lasse Vibe, Anders Dreyer samt backen Dion Cools. Derfor er det også længere fremme på banen, at holdet er blevet bedre, fortæller Brian Priske til Herning Folkeblad.

- Det er en af de svære (at sige, hvad der vil blive bedre til foråret end efteråret red.), for jeg synes jo, at vi gjorde det rigtigt godt i efteråret. Men selvfølgelig er det let at pege på, at vi gerne vil blive endnu bedre offensivt, så lad mig sige effektiviteten i forhold til de chancer, vi kreerer, lyder det fra Brian Priske.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Lyngby BK

Derudover bemærker FC Midtjylland-cheftræneren også, at man har et stærkt hold og team omkring spillerne, som tilsammen giver en rigtig god gruppe, som kæmper for hinanden.

Derfor mener Priske også, at det er den samlede holdindsats og teamspirit, som skal få guldet til den jyske hede for tredje gang på fem år.

Læs også:Superliga-trænernes pointsnit: Nye folk imponerer

FC Midtjylland er for tredje sæson i træk med i topkampen om det danske mesterskab. Ligesom i sidste sæson er den direkte duel mod FC København, og mandag kan midtjyderne slå et hul på syv points forspring, hvis det bliver til en sejr over Lyngby på hjemmebane.

Brian Priske blev cheftræner for FC Midtjylland, da Kenneth Andersen stoppede i rollen i begyndelsen af denne sæson. Forinden har han både været assistenttræner i FC Midtjylland og FC København.

Kampen mellem FC Midtjylland og Lyngby spilles mandag klokken 19, og den sendes direkte på TV3 Sport.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Læs også:Sviatchenko har særlig pude med sig: Kan lide at være dækket godt ind

Læs også:Endnu en sejr: FC Midtjylland slog Marouane Fellainis hold