Video : Tipsbladet
Premier League

Tidligere FCM-spiller forlader Premier League

Efter mere end ni år i West Ham skifter den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid til MLS på en lejeaftale.

I 2010 lavede FC Midtjylland et stort salg, da de sendte forsvarsspilleren Winston Reid til Premier League-klubben West Ham. Her har han været indtil i dag, hvor West Ham på sin hjemmeside har offentliggjort, at han skifter til den amerikanske klub Sporting Kansas City.

Han har under sin tid i West Ham været hårdt plaget af skader, og har slet ikke spillet for West Ham siden marts 2018 på grund af en slem knæskade. Nu skal han altså til USA for i et forsøg på at genstarte karrieren.

Læs også:Sur Premier League-klub vil have dommer undersøgt for respektløs kommentar

31-årige Winston Reid var den spiller i truppen, der havde været i klubbens i næstlængst tid, kun overgået af anfører Mark Noble. Det er i alt blevet til 222 kampe på tværs af alle turneringer i West Ham-trøjen.

Winston Reid er født på New Zealand og spiller også på New Zealands landshold. Han flyttede dog til Danmark som 10-årig og spillede på flere danske ungdomslandshold, inklusiv U21-landsholdet. Han valgte dog i sidste ende at stille op for sit fødeland.

Læs også:Storm udsatte Premier League-kamp: Ny spilledato er fundet

I Danmark slog han sit navn fast i Superligaen hos FC Midtjylland, inden han altså skiftede til Premier League og West Ham. Her vil han i London-klubben for altid være husket som ham, der scorede det allersidste mål på klubbens legendariske stadion Upton Park, inden the Hammers overtog deres nuværende stadion, London Stadium. Han blev i 2013 også kåret til årest spiller i klubben.

Læs også:Pogbas agent åbner op for Juventus-retur

Læs også:Philip Billing scorede i Bournemouths vigtige sejr i bundopgør

Læs også:Ustoppelige Liverpool satte Højbjergs Southampton på plads i anden halvleg