Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-angriber ser frem til samarbejde med Wilczek-afløser

Efter Kamil Wilczeks afgang er det nu Samuel Mráz, som Simon Hedlund skal arbejde sammen med i Brøndbys angreb. Svenskeren er optimistisk omkring samarbejdet

Gennem flere sæsoner bankede Kamil Wilczek mål ind for Brøndby, og det skete ofte i samarbejde med Simon Hedlund. Nu er Wilczek væk, og hans arvtager er slovakken Samuel Mráz, som de blå-gule har på en lejeaftale i denne sæson. Til mediet 3point.dk sætter Hedlund nu ord på sin nye makker i angrebet.

Mráz stod bag Wilczek i efteråret, hvor den polske målræv scorede mål på samlebånd, så Hedlund har endnu ikke spillet meget sammen med Mráz. Han ser dog fremskridt i samarbejdet, som der er blevet bygget på i vinterpausen.

Læs også:Wilczek-afløser spiller for fremtiden: Jeg har det rigtig godt her

- Det bliver bedre og bedre for hver dag der går. Vi har fået trænet en masse sammen og det bygger en stærkere grund. Kamil (Wilczek, red.) og jeg havde en rigtig god relation og spillede godt sammen. Det tager lidt tid at opbygge, men forhåbentlig fortsætter det med at blive bedre, siger svenskeren.

Simon Hedlunds store målsætning for foråret er at score flere mål. Der var masser af oplæg fra svenskeren i efteråret, hvor det blev til otte styk - det placerer ham på en delt førsteplads på assistlisten sammen med FC Københavns Viktor Fischer. 

Læs også:Niels Frederiksen har godt øje til Samuel Mraz: Han er en snu angriber

26-årige Simon Hedlund har været fast mand på Brøndbys holdkort siden sin ankomst siden januar 2019, og kan også forventes at være på banen, når Brøndby i morgen spiller sin første kamp i forårssæsonen. Her indleder de jagten på AGF's tredjeplads, når de på udebane møde OB. 

Læs også:Brøndby-angriber håber på chance: Det er store spillere, vi skal erstatte

Læs også:Pres på i top tre-jagtende Brøndby: Sådan skal det være i en stor klub

Læs også:Optakt: OB - Brøndby IF