Liverpool i snæver sejr på Carrow Road

Lørdag fortsatte Liverpool sin ubesejrede stime i Premier League med en sejr på udebane mod Norwich.

Sadio Mané sikrede Liverpool sejr nummer 25 i Premier League i denne sæson, da Jürgen Klopps mandskab vandt 0-1 på Carrow Road mod Norwich.

Vi skulle helt frem til det 78. minut, før senegaleseren kunne bringe Liverpool foran med 0-1 efter lidt af en akrobatisk tæmning.

Dermed er Liverpool fortsat ubesejret i Premier League, hvor holdet nu er 25 point foran Manchester City på andenpladsen.

Norwich fungerer stadig som bundproppen i Premier League med syv point op til Aston Villa, som ligger lige over nedrykningsstregen.

Hjemmeholdet måtte også se forsvarsspilleren Samuel Byram forlade banen i første halvleg med en skade.

Næste opgør for Liverpool er på tirsdag, når holdet skal spille den første kamp i 1/16-finalerne mod Atletico Madrid.

Norwich skal første i aktion igen søndag i næste weekend, når de kommer på besøg hos Wolverhampton på Molineux Stadium.