Video : Tipsbladet
Superliga

Utilfredse AGF udskifter banen efter aflysning

Efter forårspremieren mod Randers måtte aflyses på grund af en dårlig bane, har AGF nu besluttet sig for at lægge et nyt græstæppe på Ceres Park

Der var frustrationer over hele linjen, da sidste uges kamp mellem AGF og Randers måtte aflyses. Banen var ganske enkelt ikke i stand til at kunne håndtere en fodboldkamp. Til Stiften.dk fortæller AGF-direktør Jacob Nielsen, at det nu får konsekvenser - og giver samtidig en garanti, der må gøre både fans og spillere glade.

I næste uge skal AGF møde Hobro på hjemmebanen, og her lover AGF-direktøre, at kampen blive spillet. Klubben har nemlig taget sine forholdsregler, så banen kan klare de massive mængder regn, der falder over Danmark for tiden.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Trodseffekt i Horsens?

Men straks efter kampen begynder arbejdet med at få græstæppet udskiftet, afslører Jacob Nielsen. Det giver 13 dage indtil næste hjemmekamp, der netop er den udskudte kamp mod Randers. Men Jacob Nielsen lader til at være godt træt af, at det overhovedet er nødvendigt

- Vi skal have skiftet banen. Og i den forbindelse evaluerer vi forløbet i forhold til det firma, der har lagt den, fordi vi er på ingen måde tilfredse med det produkt, vi har fået leveret, siger AGF's direktør.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Bliver OB hægtet af som de første?

Inden da skal AGF først møde AC Horsens i, hvad der bliver deres første kamp i forårssæsonen. Det er på mandag kl. 19:00, at den kamp bliver spillet på CASA Arena i Horsens.

Læs også:Superliga-powerranking: Brøndby rykker op - OB famler i dybet

Læs også:Efter aflysning: AGF overvejer at skifte hele banen

Læs også:AGF-direktør om aflysning: Enormt ærgerligt