Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk målmand i MLS: Jeg føler mig virkelig klar til landsholdet

David Jensen håber, at han med skiftet til New York Red Bulls kan nærme sig landsholdet. Det føler han sig klar til.

Han har været med et par gange, men nogen egentlig landsholdskarriere har David Jensen ikke haft. Han håber dog, at han med skiftet til New York Red Bulls kan spille sig ind omkring nationens udvalgte igen, siger han til Frederiksborg Amts Avis.

David Jensen sad på bænken i to landskampe i 2017 og igen i en enkelt i 2018. Det seneste halvandet års tid har Åge Hareide dog foretrukket Frederik Rønnow, Jesper Hansen og Jonas Lössl som reserver for Kasper Schmeichel.

Læs også:Officielt: Dansk målmand rykker til USA

Jensen nåede dog at spille de to MLS-kampe for Red Bulls, inden ligaen gik på coronapause. Han håber, at han kan nærme sig landsholdet igen i USA.

- Jeg vidste, at Utrecht var en god klub at spille i, men jeg har også været oppe mod noget god konkurrence med andre målmænd, der har spillet fast. Så det har været svært at komme i betragtning. Men jeg føler virkelig, at jeg er blevet skarpere som keeper, og MLS er en stærk liga. Jeg føler mig klar. Det gør jeg virkelig, siger David Jensen til Frederiksborg Amts Avis.

Læs også:Medie: Dansk målmand skal på Red Bull-eventyr i New York

Den tidligere FC Nordsjælland-målmand spillede fast i tre sæsoner for FC Utrecht, inden han i sommer mistede sin plads. I efteråret blev det derfor kun til tre kampe i alt: to i Europa League-kvalifikationen og én i pokalturneringen.

Davíd Jensen, der fylder 28 i næste uge, kom til New York Red Bulls fra netop Utrecht i slutningen af januar. Her skrev han under på en kontrakt, der gælder for tre år med option på endnu et år.

Læs også:Agent: Dansk interesse for David Jensen

Læs også:Medier: Hollandsk klub siger farvel til dansker

Læs også:Fra kyst til kyst? MLS-stjerne annoncerer selv sit klubskifte på Twitter