Video : Tipsbladet
Superliga

Brasilianer meldes færdig i Midtjylland: Ramt af ny alvorlig skade

FC Midtjylland lejede den unge og talentfulde forsvarsspiller "Patrick", men han har været ramt af skader, og nu lader opholdet i FC Midtjylland til at være et overstået kapitel.

Superligaens tophold FC Midtjylland har de senere år brugt penge på at købe brasilianere, men til sommer ser det ud til, at en af brasilianerne siger farvel til Danmark og FC Midtjylland.

Faktisk har han allerede forladt Danmark, for Patrick da Silva Ferreira Souza - eller bare "Patrick" - er langtidsskadet og tilbage i Brasilien for at finde ud af, hvad der skal ske med den skade. Lejeaftalen mellem FCM og Flamengo løber ud til sommer, og det er ikke ventet, at FCM indløser en forholdsvis høj frikøbsklausul på en skadet "Patrick".

Læs også:Hjælper udenlandske holdkammerater med corona-info: Forstår ikke alt

Det var i januar 2019, at FCM lejede brasilianeren i Flamengo, og den centrale forsvarsspiller imponerede i sin start hos klubben fra Ikast og Herning. Han spillede godt i kampe mod AS Roma og Manchester United i Youth League, og han  gjorde det godt i træninger med førsteholdet og i de få kampe, det blev til for U19. Han kunne se frem til at få chancen på førsteholdet på et tidspunkt. 

Men så blev "Patrick" alvorligt knæskadet i en U19-kamp mod Silkeborg den 29. marts 2019, og siden har han været ukampdygtig.

Læs også:Tim Sparv glad for EM-udsættelse: Det var ikke et alternativ at spille

Ifølge tipsbladet.dks oplysninger er ondt blevet til værre for Patrick, for på et tidspunkt i løbet af genoptræningen er forsvarsspilleren blevet ramt af en ny og alvorlig korsbåndsskade. Den skade gør, at han med ikke kommer til at trække trøjen over hovedet igen for FC Midtjylland. Under begge skadesforløb har han opholdt sig i Brasilien, og alt tyder på, at han bliver der.

Han opholder sig i øvrigt i Brasilien på FC Midtjyllands regning - den danske klub betaler hans løn i resten af lejeperioden, men har indvilliget i at lade ham genoptræne tæt på sin familie i det, der helt sikkert er en svær tid for fodboldspilleren.

Det brasilianske medie Odia fortæller, at der er planer om en ny operation af den 20-årige centerbacks knæ, men at der ikke er nogen dato på, hvornår han skal under kniven ige. Mediet melder også, at han er færdig i FC Midtjylland.

Læs også:Avis: UEFA vil gøre de aktuelle tophold til mestre

Læs også:Randers skriver med U17-spiller: Han udviser landsholdsklasse

Læs også:Målkonger: Urørlig på Superligaens bomber-trone

Læs også:Erik Sviatchenko: Kritisabelt, at man ikke har koordineret fælles stop

Læs også:Huddersfield-chef: Usandsynligt at få Lössl permanent

Læs også:Evander om livet i Herning: Jeg savner Rio