Video : Tipsbladet
Superliga

Sparvs kontrakt løber ud til sommer: Efter coronakrisen genoptager vi dialogen

Finske Tim Sparv har kontraktudløb til sommer, og så er spørgsmålet naturligvis, hvad der skal ske. Klubben og spilleren ønsker at snakke, men først når coronavirus-krisen er overstået.

Sundhedskrisen fylder lige nu i Europa, og der bliver ikke spillet fodbold mange steder, fordi man forsøger at stoppe smittespredningen af Covid-19. Det gælder også i Danmark, og det har også betydning for den snak, FC Midtjylland og Tim Sparv skulle have haft dette forår. Det skriver Herning Folkeblad.

Den 33-årige finne, der er anfører for sin nation, der må vente et år mere med at spille sin første slutrunde nogensinde, har kontraktudløb til sommer, og lige nu er der ingen afklaring på fremtiden.

Læs også:Midt i krisen: FC Midtjylland forlænger med forsvarsspiller

Sparv har gennem hele sin karriere i FC Midtjylland været en nøglespiller, men i denne sæson har det været lidt sværere for den sympatiske finne, der i efteråret sled med skader. Han startede med at være i startopstillingen i foråret, men kort inden coronavirus-afbrydelsen, mistede han sin plads på holdet. Til de sidste par kampe var Sparv tilmed ikke i kamptruppen.

Men hvad der skal ske til sommer, når aftalen løber ud, skal parterne have fundet ud af i løbet af foråret. En afklaring kommer formentlig bare til at trække ud.

Læs også:Overblik: Danske klubber sender medarbejdere hjem

- Når vi forhåbentligt snart er kommet sikkert over corona-krisen, genoptager vi dialogen med Tim, siger FCM's sportschef, Svend Graversen, til Herning Folkeblad og forklarer:

- Vi er meget glade for Tim, og vi er meget glade for den trup, vi råder over, fordi den besidder masser af talent og ikke mindst hård konkurrence på alle pladser -også på den centrale midtbane. Det skal der være i en klub som FC Midtjylland.

Tim Sparv har spillet i FC Midtjylland siden sommeren 2014.

Læs også:Jakob Poulsen vender hjem til Danmark til sommer

Læs også:FCM-profil om corona-pause: Lidt lettere med 12 point ned til FCK

Læs også:Randers FC vil ikke afvise mulig lønnedgang