• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet

FCM-profil om corona-pause: Lidt lettere med 12 point ned til FCK

FCM-profil om corona-pause: Lidt lettere med 12 point ned til FCK
Foto: Getty Images

Alexander Scholz holder ufrivillig pause med en underligt følelse i kroppen, men FC Midtjylland-profilen godter sig over tanken om det store forspring ned til nummer to i tabellen.

Af Tipsbladet

Nedlukningen af Superligaen kom på et tidspunkt, hvor Alexander Scholz' karriere kørte på skinner. Den 27-årige FC Midtjylland-stopper vendte hjem til Danmark i sidste sæson, og i denne er han fast mand i Superligaens bedste forsvar, der kun har lukket 13 mål ind i 24 kampe.

FC Midtjylland har vundet fire ud af fire kampe efter nytår, har endnu ikke lukket mål ind og fører Superligaen med 12 point ned til FC København på andenpladsen. Men nu er jagten på klubbens tredje mesterskab sat på standby.

Der irriterer Alexande Scholz, der dog fuldstændig underlægger sig den situationen omkring. Og så betyder det store forspring til FC København også lidt

Læs også:Schweizisk klub fyrer ni stjerner: De nægtede at gå ned i løn

- Det er lidt lettere at lægge fra sig, når vi fører med 12 point, end hvis vi havde ført med fire. Der er lidt mere ro over det. Hvis vi skal spille de 12 kampe, der er tilbage, har vi et fint forspring. Sådan tænker jeg om det.

Læs også:Norsk toptræner har meldt sig som sygeplejerske

- Ellers så... Jeg tænker faktisk ikke det store for at være helt ærlig. Jeg tror, alle har en underlig fornemmelse i kroppen. Uanset hvad man arbejder med, er det bare underligt, siger Scholz.

Som resten af de danske spillere i Superligaen og de danske divisioner må Alexander Scholz vente på, at corona-kontrollen i løbet af den kommende tid forhåbentlig bliver så god, at det igen bliver tilladt at spille fodbold i Danmark.

Læs hele historien om Alexander Scholz i Tipsbladet fredag, hvor FCM-profien fortæller om, hvordan han holder sig i gang i den ufrivillige kamppause. 

Læs også:FC Midtjylland bekræfter: Har sendt brasilianer hjem

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Randers FC's navn skiller sig ud i klagebrev: Det er et princip

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus