Video : Tipsbladet
Generelle

Spiller sigtet for spiritus-kørsel i golfbil - brød corona-karantæne

En spiller fra den newzealandske klub Wellington Phoenix er kommer i store problemer efter en våd aften og nat, der sluttede i en golfbil i Sydney

Bliv hjemme og følg myndighedernes vejledninger. Sådan lyder vejledninger ud over meget af verden i forhold til coona-smitten. Sådan er det også i Australien, hvor fodboldligaen A-League tidligere på ugen blev suspenderet, hvilket også betød, spillerne blev sendt i karantæne. 

Men Wellington Phoenix-spilleren Tim Payne ville det åbenbart noget anderledes og skabte forleden sine egne regler. 

For han og holdkammeraten Oliver Sail begav sig åbenbart natten til tirsdag ud på en køretur en golfbil - og det i beruset tilstand.

Det skete langs en trafikkeret vej i Sydney, hvor politiet altså stoppede de to - fem kilometer fra det hotel, hvor der newzealanske hold har boet siden karantænen blev tildelt dem.

Læs også:Tidligere Bayern-boss: Vi får en helt ny fodboldverden

Wellington Phoenix har bekræftet episoden, og selv er det en noget angrende Tim Payne, der fortæller om sine handlinger.

- Det var helt sikkert en klar fejl fra min side. Det er bare en af de ting, man ønsker at kunne trække tilbage. 

- Jeg forventer 100 procent, at der vil være konsekvenser for mine handlinger, siger Tim Payne til New Zealand Radio Sport.

De to fodboldspillere havde sammen med flere holdkammerater drukket om aftenen, men Tim Payne kan ikke forklare, hvorfor de to spillere valgte at køre af sted i golfbilen. 

Læs også:Spillerne i traditionsklub går ned i løn og sikrer 272 ansatte

- Der var aldrig vores hensigt at forlade (karantæne-området, og jeg er ikke klar over, hvor langt væk, det var. 

- Der vil være nogle juridiske sanktioner i Australien, ja. Jeg taget det fulde ansvar for det - uanset, hvad klubben og FFA (Fodboldforbundet, red) beslutter. Jeg ligger, som jeg har redt, og tager ansvar for mine handlinger. 

Wellington Phoenix har indtil videre meddelt, at man afventer et eventuelt juridisk efterspil, inden der kommer yderligere reaktioner. Politiet har rejst sigtelse mod Tim Payne, ligesom det australske fodboldforbund også har åbnet en sag mod spilleren.

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:Superliga-træner håber: Klar til at spille hver anden dag

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Norwich