Video : Tipsbladet
Bundesliga

Agent indikerer Rønnow-skifte: Han skal spille regelmæssigt

Den danske landsholdsmålmand har det svært i Frankfurt, hvor han kun er nummer to.

Tidligere Brøndby-, Esbjerg- og Horsens-målmand Frederik Rønnow er med al sandsynlighed på bænken, når den tyske klub Eintracht Frankfurt lørdag aften får besøg af Borussia Mönchengladbach. 

Bundesligaen vender tilbage og starter op igen uden tilskuere lørdag.

At spille er ikke noget, Frederik Rønnow har gjort meget i sine snart to år i Frankfurt, for klubben lejede sidste år Kevin Trapp i PSG, og i sommer købte man ham så fri. Og han er førstevalget.

Læs også:Transferkongerne: En af Superligaens oversete succeshistorier

Det er ikke holdbart for Frederik Rønnow, og hans agent, Ivan Marko Benes, indikerer da også nu, at landsholdsmålmanden kan være på udkig efter en ny arbejdsgiver, når sæsonen er forbi, og transfermarkedet åbner.

- Planen med ham er, at han skal finde et sted, hvor han kan spille fodbold regelmæssigt. Det er ingen hemmelighed, og det kunne godt være uden for Frankfurt, siger Frederik Rønnows agent, Ivan Marko Benes, til Bulibold.

Rønnows aftale med Bundesligaens nummer 11 løber to år endnu.

Læs også:Sparer mere end 100 millioner: Rønnow og holdkammeraterne går ned i løn

Frederik Rønnow har fået otte ligakampe i denne sæson, hvor Kevin Trapp var skadet, og generelt var der rosende ord til den 27-årige dansker.

Udover de otte kampe i Bundesligaen har han også spilet fem gange i Europa League og en enkelt gang i den tyske pokalturnering.

Læs også:FCM-keeper om EM-drøm: Det er måske blevet sværere

Læs også:Dansk målmand i MLS: Jeg føler mig virkelig klar til landsholdet

Læs også:Leipzig og Poulsen snubler: Bayern kan tage stort skridt søndag