Video : Tipsbladet
Landshold

Kasper Hjulmand er startet som landstræner før tid

Den tidligere Superliga-træner har taget hul på tjansen som landstræner - et par måneder før han rigtigt skulle tiltræde.

Han skulle officielt først begynde som dansk landstræner den 1. august, men Kasper Hjulmand har allerede taget hul på rollen som dansk landstræner. Det skriver Ekstra Bladet.

Faktisk er Åge Hareide fortsat ansat som dansk landstræner til og med 30. juni, men da coronakrisen har udskudt sommerens EM, er nordmanden stoppet før tid. Og samtidig er Kasper Hjulmand begyndt før tid.

Læs også:Arbejdsløs Hareide: Har fået tilbud fra de nordiske lande

Det bekræfter Peter Møller, fodbolddirektør i DBU, overfor Ekstra Bladet.

- Åge Hareide er officielt vores landstræner til 30. juni. Men vi har aftalt med Åge, at Kasper Hjulmand har fået lov til at tale med landsholdsspillerne, så det arbejde er han i gang med for tiden, siger Peter Møller til Ekstra Bladet.

Læs også:Hareide: Skrækkeligt at give afkald på EM - det kommer aldrig igen

Ifølge avisens oplysninger har den tidligere FC Nordsjælland-cheftræner allerede været i kontakt med flere spillere, som ellers ikke er inde i landsholdsvarmen i øjeblikket.

Efter planen skal Kasper Hjulmand debutere som dansk landstræner den 5. september, hvor de møder Belgien i Nations League, mens Danmark tre dage efter møde England. Peter Møller fortæller til Ekstra Bladet, at de kampe forventes afviklet.

Kasper Hjulmands kontrakt som dansk landstræner løber indtil 2024. 

Læs også:Hareide rørt efter fanbeskeder: Det betyder meget, fordi det er anerkendelse

Læs også:Eriksens rørende besked til Hareide: - Tak for alt

Læs også:Morten Olsen føler med Hareide: Sportens verden er uretfærdig