Video : Tipsbladet
Superliga

EfB arbejder på forlængelser – mange lejesvende komplicerer situationen

I Esbjerg fB arbejder man på at få forlænget med ni spillere med kontraktudløb, men da seks af dem er lejesvende, er situationen lidt mere kompliceret.

I Esbjerg fB har ni spillere kontraktudløb den 30. juni, og den vestjyske Superliga-klub er i øjeblikket i dialog med spillere om en forlængelse til 31. juli, så de kan spille resten af sæsonen i Esbjerg. Det fortæller sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til Jydske Vestkysten.

Men situationen kompliceres af, at hele seks af de ni spillere er i Esbjerg fB på lejeaftaler. Det gælder Franz Brorsson, Ante Erceg, Vito Mannone, Rafal Kurzawa, Mohammed Dauda og Søren Reese.

Læs også:Silkeborg og FC Nordsjælland sejrer over 1. divisionsmodstand

Derfor skal Esbjerg fB også blive enig med spillernes klubber om en forlængelse af lejeaftalen.

- I modsætning til nogle af de andre klubber, der har meldt ud, har vi jo en del lejespillere, og her er det jo ikke kun to parter, altså spilleren og os, der skal være enige, der er der også en tredjepart, og det forlænger beslutningsgangen, fordi fodboldens verden jo lige nu er i en turbulent periode, siger Jimmi Nagel Jacobsen til Jydske Vestkysten.

Læs også:FC København skuffede: 40-årig OB-pensionist med flot scoring

Hos Superliga-konkurrenterne SønderjyskE har man allerede forlænget med flere spillere, mens man stadig arbejder på at forlænge lejeaftalerne, og det kan også komme på tale i Esbjerg. I hvert fald vil Esbjerg fB-sportschefen ikke afvise, at klubben melder ud af flere omgange.

De tre spillere, der har kontraktudløb og ikke er i Esbjerg på en lejeaftale, er Markus Halsti, Rodolph Austin og Mathias Rosenørn.

Esbjerg fB er aktuelt nummer 13 i Superligaen, og de møder AaB søndag den 31. maj.

Læs også:Uhyggelige Midtjylland: Smadrer AaB i testkamp

Læs også:Coronatest i Superligaen: Flere klubber er corona-fri

Læs også:Billetter revet væk: FC Midtjylland melder udsolgt til drive-in-fodbold