Video : Tipsbladet
Premier League

Dansk indkasttræner har takket nej til tilbud fra Liverpools konkurrenter

Thomas Grønnemark har i snart et par år arbejdet i en freelancerolle for Liverpool. Nu fortæller han, at konkurrenterne er begyndt at henvende sig.

Da danske Thomas Grønnemark første gang blev hyret ind i Liverpool på freelancebasis til at arbejde med indkast i klubben, var Liverpool - ifølge Grønnemark - blandt de dårligste i Liverpool til at bevare bolden, når indkastet blev sat i spil. Det fik han hurtigt ændret på, og nu er Liverpool øverst på listen.

Selv om de gamle engelske legender har grint lidt af danskeren og kaldt hans arbejde for unødvendigt, har Grønnemark overbevist Jürgen Klopp om, at der er noget at hente ved at arbejde med indkast. Og nu begynder Liverpools konkurrenter i Premier League også at få øjnene op for Thomas Grønnemark. Det fortæller den danske indkasttræner til TV 2 Sport.

Læs også:Dansk indkasttræner: Jeg vil aldrig træne rivaler samtidig med Liverpool

Men da det er konkurrenter, siger danskeren af gode grunde også nej, når han bliver spurgt, om han vil hjælpe.

- Jeg har været nødsaget til at sige nej til en del klubber, fordi de har været direkte konkurrenter til Liverpool i Premier League. Interessen vokser egentlig mere og mere. Der kommer jo hele tiden mere data og analyse i fodbold, og klubberne kan lige pludselig se, at indkast kan bruges til mere end bare lange indkast ind i feltet, siger Thomas Grønnemark til TV 2 Sport.

Læs også:Dansk indkasttræner: Måske er jeg i United eller Tottenham næste år

Danskeren har også arbejdet med danske klubber som FC Midtjylland og AC Horsens, og i udlandet har Jess Thorup også kaldt ham til Gent for at arbejde med indkast.

Læs også:Dansk indkasttræner: Kritik fra uvidende personer er jeg ligeglad med

Læs også:Frimann viser det geniale: Sådan har dansk indkasttræner forbedret Liverpool

Læs også:Dansk indkasttræner: Mit gennembrud kom, da Jürgen Klopp ringede