Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Uforglemmeligt frisparksmål sendte FCN mod sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Silkeborg og FC Nordsjælland.

Silkeborg IF - FC Nordsjælland 0-2 (0-2)
0-1 Magnus Kofod Andersen (20.)
0-2 Kamaldeen Sulemana (39.)

Læs også:Video: Se de to fantastiske FCN-kasser mod Silkeborg

Kampens bedste:

Silkeborg IF:
Silkeborg-målmanden Romo lukkede to mål ind i opgøret mod FC Nordsjælland, men det var skud, som havde så meget klasse over sig, at det ikke ville være rimeligt at laste ham for dem. Endvidere leverde han flere gange indgreb, som holdt live i Silkeborgs forhåbninger for at få noget med fra kampen. Det lykkedes dog ikke for holdet, som havde vanskeligheder offensivt. Derudover skal Frederik Møller nævnes for de mange fine løb, som han tog undervejs i kampen.

FC Nordsjælland:
De to målscorere gjorde sig særdeles godt bemærket i kampen med deres mål. Dog gjorde 18-årige Kamaldeen Sulemana meget mere, som gav ham stjerner herfra undervejs i kampen. I den time, hvor han var på banen, gjorde han stort set som det passede ham. Det var i det hele taget en meget lovende præstation af den unge ghaneser.

Læs også:Kian Hansen stolt af FC Nordsjællands evner til at forsvare sig

Kampens værste:
Rasmus Carstensen havde en første halvleg, som han nok gerne vil glemme meget hurtigt. Ovennævnte Kamaldeen Sulemana legede med ham, men heldigvis fik Carstensen reddet noget af æren i anden halvleg med blandt andet et farligt forsøg ved bagerste stolpen. Dertil blev Sulemana skiftet ud.

Kampens detalje:
Magnus Kofod manglede lidt mere for at blive FC Nordsjællands bedste, men scoringen var der ingen, der kunne slå. Når man kan ramme et frispark på den måde, så har man nogle evner, som er særdeles misundelsesværdige for utroligt mange spillere. Scoringen kan desuden ses øverst i artiklen.

Læs også:Frederik Alves: Frustreret over manglende kvalitet

Læs også:FC Nordsjælland sænker Silkeborg med kanonkasser

Læs også:LIVE: Minut for minut - Sådan gik det da FC Nordsjælland slog Silkeborg