Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg-midtbanespiller: Endnu mere motiverede efter EfB-pointtab

Silkeborg har stadig muligheden for at overhale Esbjerg i bundkampen, og det har tændt holdet endnu mere, fortæller SIF's Mads Emil Madsen.

Silkeborg har hele denne sæson været i nedrykningsfare, og søndag kunne holdets placering som nummer 14 være permanent, hvis EfB havde taget sejren mod AaB. Sådan gik det dog ikke, da opgøret endte 1-1.

Det var en kamp, som Silkeborgs Mads Emil Madsen fulgte med i med spænding, fortæller han i et interview med Silkeborgs officielle hjemmeside.

Læs også:FCN-midt er røget ud af startopstillingen: Kræver tålmodighed

- Det var selvfølgelig nervepirrende, men jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Vi kommer kun til at have fokus på os selv, og ikke hvad der sker så mange andre steder, siger han og glæder sig over muligheden for at kunne spille sig væk fra sidstepladsen, inden grundspillet er slut.

- Det betyder, at vi er endnu mere motiverede, og nu skal vi ud og give den en endnu større skalle, da de jo spillede uafgjort, hvilket betyder at vi skal ud og score nogle mål, lyder det fra Mads Emil Madsen.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Hvis Silkeborg skal væk fra sidstepladsen og have en plads i et meget mere lige nedrykningsgruppe, så skal holdet vinde over Sønderjyske i sidste runde samtidig med, at Esbjerg taber til OB. Endvidere skal SIF'erne hente fire mål på Esbjerg.

Derfor efterlyser Madsen kynisme til den sidste kamp.

Alle kampe spilles samtidig klokken 17 på søndag, hvor Silkeborg skal en tur til Haderslev.

Læs også:Esbjerg-back ærgrer sig efter remis: Vi taber to point

Læs også:Ny FC Nordsjælland-spiller: Klubbens system er unikt

Læs også:Randers-profil: Mål mod AGF er karrierens bedste