Video : Tipsbladet
Superliga

Otte har udløb i SønderjyskE: Svært at planlægge for næste sæson

SønderjyskE kæmper for overlevelse i Superligaen, og det gør det svært at forberede sig på den kommende sæson.

I SønderjyskE er man stadig usikre på, om man spiller Superliga i næste sæson, og det er en faktor, der gør det svært at forberede sig på næste sæson. Sådan siger sportsdirektør Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE er aktuelt nummer tre i den ene nedrykningspulje og har dermed kurs mod den playoff-kamp, hvor taberen skal ned i NordicBet Ligaen, og det skaber en vis usikkerhed. Desuden gør coronakrisen det heller ikke nemmere.

Læs også:Brøndby-træner før derby: Regner med en åben slagudveksling

- Vi prøver selvfølgelig at planlægge alt så godt som muligt. Vi har haft mange diskussioner, og det er meget muligt, at resultatet af disse drøftelser vil blive implementeret senere, men det uløste nedrykningsspørgsmål og coronakrisen gør det svært at planlægge for den kommende sæson, siger Hans Jørgen Haysen til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE har ellers otte spillere, hvis fremtid i klubben er uvis. Johan Absalonsen, Sebastian Mielitz, Eggert Jonsson, Joao Pereira og Nicholas Marfelt har alle kontraktudløb til sommer, mens Emil Frederiksen, Artem Dovbyk og Theofanis Mavrommatis’ lejeaftaler udløber. Hans Jørgen Haysen skal kalde dem til forhandlingsbordet, når de ved, hvor de skal spille i næste sæson.

Læs også:Superliga powerranking: Optur i Århus, nerver før derby og bunddramaer

Ifølge Der Nordschleswiger kan SønderjyskE også blive tvunget til at spare til næste sæson. I denne sæson bruger sønderjyderne ellers 30 millioner kroner på holdet, hvilket ifølge avisen er klubbens dyreste trup nogensinde.

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - OB

Læs også:Superliga-spørgsmål: Finder vi sæsonens første nedrykker?

Læs også:Superligaens bedste: Fire spillere deler førstepladsen