1. division

Viborg fejler mod Næstved: Magtede ikke at skabe spænding i 1. division

Viborg måtte nøjes med 2-2 mod Næstved på en dag, hvor Vejle havde tabt.

I 1. division er der i denne sæson blot en enkelt oprykker som følge af struktur-ændringen i Superligaen. Her har det længe set ud til, at Vejle er det åbenlyse bud på oprykkeren, men tirsdag tabte VB'erne til HB Køge med 1-2.

Derfor kunne Viborg efterfølgende have hentet ind på vejlenserne, hvor en sejr over Næstved ville have afkortet afstanden op til Vejle, så der kun ville være fem point op med fem kampe tilbage. Tilmed med en kamp mellem netop Vejle og Viborg i vente.

Vejle kan dog ånde lettet op, da Viborg kun fik 2-2 i et opgør, hvor de var foran med 2-1 ved halvleg, da Mikkel Knudsen og Tobias Bech havde vendt kampen rundt efter Næstveds føringsmål fra Ibrahim Laar.

Samme Laar var dog langt fra færdig med at lave mål, og det var da også ham, der stod for Næstveds scoring til 2-2 efter 52 minutter. På trods af, at der var godt med tid tilbage af kampen lykkedes det ikke for Viborg at få scoret igen.

Dermed er der nu syv point op til Vejle for Viborgs vedkommende. Næste opgave for VFF'erne er på hjemmebane mod Nykøbing FC. Vejle skal mødes med FC Roskilde.

Opgøret mellem Vejle og Viborg spilles i næstsidste spillerunde, hvor VB med den nuværende afstand vil være sikre på oprykning uanset.