Video : Tipsbladet
Superliga

AaB-assistent forsøgte dialog med fans: Regler er regler

Rasmus Würtz, der selv har vundet mesterskab og pokaltitel, er ærgerlig over, at nogle af tilskuerne ikke kunne følge reglerne onsdag aften, hvor AaB tabte pokalfinalen.

Nordjyderne AaB havde store forhåbninger, men klubben måtte onsdag aften gå slukøret fra stadion, da det endte med et nederlag på 0-2 til SønderjyskE. Men efterfølgende fyldte det lige så meget, at kampen var afbrudt i 14 minutter, fordi nogle tilskuere i AaB-enden ikke holdt den nødvendige afstand. 

Læs også:Kulturminister Joy Mogensen kritiserer AaB-fans

Til Nordjyske fortalte Rasmus Würtz efter kampen, hvorfor han og Thomas Augustinussen i løbet af pausen forsøgte at tale de mange tilskuere til at sprede sig. Uden held. De endte med at forlade stadion og blev mødt af politiet uden for stadion.

- Vi gik bare over for at tage en snak med dem. Vi kan jo sagtens se, at de bare er glade for at være her, men det nyttede ikke noget i dag, hvis vi gerne ville have afviklet pokalfinalen. Og det var jo det, vi var kommer for, siger Rasmus Würtz til Nordjyske.

Læs også:Tidligere AaB'er sikrer Sønderjyske-triumf i pokaldrama

Fokus skifter nu til Superligaen for AaB, hvor klubben ligger nummer seks i mesterskabsspillet. Her kan AaB dog ikke nå så meget med seks runder igen.

Læs også:Bedst og værst: Genstridige fans stjal billedet i SønderjyskE's pokaltriumf

Læs også:Video: Pokalfinalen midlertidig afbrudt

Læs også:Morten Bruun revser EfB: Jeg er træt af, de ikke kan gøre det bedre