Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-boss om Ante Erceg: Ikke realistisk at købe ham ud af aftalen

Brøndby IF regner som udgangspunkt med, at Ante Erceg er i klubben i den kommende sæson.

Ante Erceg har i foråret været udlejet fra Brøndby IF til Esbjerg fB, men frem mod den kommende sæson vender kroaten tilbage til den københavnske Vestegn, hvor han har to år tilbage af en ganske lukrativ kontrakt.

30-årige Ante Erceg er aldrig blevet et hit i Brøndby IF, og kan de blå-gule afskibe angriberen et år før tid, gør de det formentlig hjertens gerne. 

Det er dog ikke så lige til for fodbolddirektør Carsten V. Jensen, der som udgangspunkt regner med Ante Erceg for den kommende sæson.

Læs også:Brøndby-træner nærmer sig kontraktudløb: Ledelsen har ikke travlt

- Det er jo sådan, at der blev lavet en aftale med Ante for nogle år siden, og hvis ikke han er andre steder, så er han her, det er jo vores forpligtelse, og så arbejder vi selvfølgelig med ham, siger Carsten V. Jensen til Canal 9.

Er i interesseret i at indgå en eller anden form for kompromis, så han bliver købt ud af kontrakten?

- Det er jo altid en overvejelse, om det er noget, der kan lade sig gøre. Lige nu anser jeg det for at være urealistisk, fastslår "CV".

Læs også:Rørt Fisker: Brøndby har givet mig mere, end jeg har givet dem

Ante Erceg kom til Brøndby IF på en fri transfer i sommeren 2018, og han har spillet 22 Superliga-kampe og scoret fire mål for de blå-gule. Han fandt ikke vej til netmaskerne under sit lejeophold i Esbjerg.

Læs også:Niels Frederiksen hylder de unge: Spiller op med Onyeka og Evander

Læs også:Jesper Lindstrøm glad for ung Brøndby-midtbane: Sjovt og spændende

Læs også:Brøndby-lejr tror på top 3 i næste sæson