Video : Tipsbladet
Superliga

Sønderjyske præsenterer to nye til sundhedsstaben

Der er gang i svingdøren i Sønderjyske, hvor to nye er kommet ind i klubbens sundhedssetup, mens to er røget ud.

Sønderjyske har haft meget at melde ud denne sæson, hvor klubben både har hentet den australske målmand Lawrence Thomas og den amerikanske angriber Haji Wright til Sønderjylland.

Der er også blevet ændret i sønderjydernes sundhedsorganisation. Det oplyser Sønderjyskes sportschef Hans Jørgen Haysen på klubbens officielle hjemmeside.

Læs også:SønderjyskE-chef om ny angriber: Har nogle vanvittige forudsætninger

Her bliver det fortalt, at man har skiftet fysioterapeut Carl Hamann og massøren Kim Zaho ud med de to fysioterapeuter Bo Larsen og Martin Prokopek. De to nye er selvsagt nogle, som Haysen er glad for at få tilknyttet.

- Vi får to dygtige fysioterapeuter ind, som begge kommer med stor erfaring og en stor viden på området, og vi glæder os til, at de bliver en del af sundhedsstaben i klubben, siger han og fortsætter:

Læs også:Ny SønderjyskE-målmand vil kæmpe med om titler

- Samtidig siger vi farvel til to andre dygtige behandlere i Carl Hamann og Kim Zacho, som begge har været med i mange år, og de har været med til at bygge os op til der, hvor vi er i dag, så de skal have en kæmpe stor tak for den indsats, de har leveret gennem årene, lyder det fra Hans Jørgen Haysen.

For Bo Larsens vedkommende har han erfaring fra at have haft en lignende rolle i EfB, ligesom han har været på sportsefterskolen SINE. Martin Prokopek har senest været hos FysioDanmark i Sønderborg i sin karriere.

De havde deres første dag i jobbet lørdag.

Læs også:SønderjyskE henter tidligere Schalke-talent

Læs også:SønderjyskE henter australsk keeper