Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland arbejder på at finde ny klub til offensivspiller

Babajide David er tilbage i FC Midtjylland efter endnu et lejemål, men det er formentlig kun for en kort bemærkning.

Babajide David har været ejet af FC Midtjylland siden 2015, og han har været udlejet til fine klubber som Haugesund, Rosenborg og senest Omonia Nicosia fra Cypern. Flere af stederne har han leveret en god figur, og særligt i Norge havde han stor succes.

Det er der dog intet, der tyder på, at han kommer til at få i FC Midtjylland.

Babajide David har blot spillet tre kampe for ulvenes bedste mandskab, og flere bliver det næppe til. FC Midtjylland arbejder på at afskibe den 24-årige offensivspiller.

Læs også:Stort Pione Sisto-interview: Mit hjerte valgte pludselig FC Midtjylland

- Vi har snakket lidt med David om, at hvis vi kan finde en klub, som han finder interessant, og alle synes, at det hænger sammen, så er det positivt. Han har gjort det godt nede på Cypern, så hvis nu der dukker noget op, kan han få lov til at se sig om efter en anden klub, siger FC Midtjyllands administrerende direktør Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland præsenterede mandag den fortabte søn Pione Sisto, der vender hjem til Heden efter fire år i spansk fodbold.

Den tidligere danske landsholdsspiller er en markant forstærkning hos de danske mestre, og FC Midtjylland har ikke planer om at foretage sig yderligere, selv om der er knap en måned tilbage af transfervinduet.

Læs også:Ekspert i tvivl om Sisto: Er hans hoved det rigtige sted?

- Hele tanken var ikke at forstærke holdet, da vi synes vi har et godt og et ungt hold, og nu har vi jo også fået Kraev og David hjem, så tanken var slet ikke at skulle hente nye spillere. Men så kom Pione pludselig flyvende forbi, og det er så lykkedes. Så nu er det ikke tanken, at der skal flere ind, fastslår Steinlein.

FC Midtjylland åbner Superligaen på fredag med en udekamp mod SønderjyskE. 

Læs også:Sistos FCK-exit overraskede Steinlein: Vågnede af middagslur til 25 sms'er

Læs også:Sisto-puslespillet: Her er seks muligheder for FC Midtjylland

Læs også:Sisto på vippen til Superliga-premiere: Vi skal lige se ham på græsset