Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester United-komet i ny brøler

Mason Greenwood er igen havnet i de britiske medier.

For en uges tid siden blev han smidt af landsholdet sammen med Phil Foden, fordi de havde pigebesøg på et islandsk hotelværelse.

Søndag offentliggjorde det engelske tabloid-medie The Sun en række billeder, hvor man kan se, Mason Greenwood inhalerer lattergas.

I artiklen ser man også en video, hvor Mason Greenwood puster en ballon op med lattergas, inden han inhalerer den.

Læs også:Wilczek om horribel FCK-halvleg: Forhåbentlig sidste gang

Greenwood, der påstår, at der er tale om en gammel video, har allerede været ude og beklage.

- Jeg har fået fortalt, at der er helbredsmæssige risici og har indset, at det ikke var særlig smart at gøre. Jeg vil gerne fraråde alle andre at gøre det. Jeg er 18 år og lærer hele tiden, og i denne uge har jeg indset, at jeg dømmes efter højere standarder på grund af min karriere, og det bliver jeg bare nødt til at respektere.

Det er som nævnt anden gang på en uge, at Manchester United-spilleren havner i de britiske tabloidmedier, efter at to piger i sidste uge dokumenterede deres besøg på hans og Phil Fodens hotelværelse efter Nations League-kampen mod Island. 

Læs også:CLBOLD.DK TV: Sådan ender top-seks i Premier League

Kvinderne optog det på Snapchat, og på billederne kunne man blandt andet se en nøgen Foden med underbukserne nede om knæene.

Manchester United har endnu ikke meldt noget ud officielt om, hvorvidt den seneste episode får nogle konsekvenser for Mason Greenwood.

Læs også:Stor Premier League-optakt: Sådan står de 20 klubber

Læs også:Horsens, Wilczek og Sisto: Det glæder vi os til i Superligaen

Læs også:Blog: Derfor kan Liverpool ende som treer efter City og Chelsea