Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Så mange penge afsættes til Odense Stadion

Ifølge TV2 Fyn er Odense Kommune og Odense Boldklub langt fremme i planerne for forbedringerne af klubbens stadion.

Onsdag kom det frem, at borgmesteren i Odense vil have byens stadion renoveret og vil bringe det på banen i forbindelse med budgetforhandlingerne.

Torsdag kan TV2 Fyn afslører, at at Odense Kommune og OB i næsten et år har været i seriøs dialog om modernisering af Odense Stadion til næsten trecifret millionbeløb.

Ifølge den lokale TV-station viser aktindsigter i mail-korrespondancer mellem de to parter, at der har været seriøs dialog om forbedringer af Odense Stadion i hvert fald siden november 2019.  

Helt konkret fremgår det, at der arbejdes ud fra forbedringer på stadion på en lang række parametre til en samlet pris helt op mod 100 mio. kr.

Læs også:Borgmester vil have Odense Stadion renoveret: Håber på tocifret millionbeløb

Ifølge TV2 Fyn koster lukning af hjørnetribuerne alene i omegnen af 60 mio. kr. Dertil kommer at et tribunetag anslås i bilagene at løbe op i en pris på 22 mio. kr.

Derudover overvejer klubben og kommunen en slags salgsgade til en pris på 8-10 mio. kr. og nye toiletter til samlet 5,5 mio. kr.

Samlet pris for alle renoveringsprojekter vurderes til at løbe op i 99,9 mio. kr. ud fra de grove overslag, der er lavet på hvert enkelt projekt.

Desuden afslører bilagene, at hverken omklædningsrum, presserum, tilskuertoiletter og salgsboder på Odense Stadion lever op til Uefa's eller Divisionsforeningens anbefalinger for, hvad et moderne stadion skal kunne.

Læs også:OB-stopper efter drømmestart: Må ikke blive for arrogante

Lige nu er det faktisk kun græstæppet og lyset på stadion, der lever op til kravene fra Uefa og Divisionsforeningen, skriver TV2 Fyn.

Fobedringerne på Odense Stadion er en del af de kommende budgetforhandlinger i Odense Kommune, der starter torsdag.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Young Boys

Læs også:Optakt: IFK Göteborg - FC København

Læs også:Wilczek før Brøndby-gensyn: Går ikke amok af glæde, hvis jeg scorer