Video : Tipsbladet
Superliga

Viktor Fischer før derby: Skal stadig bevise os i Superligaen

FC København mangler stadig at bevise sig i Superligaen og har en fantastisk mulighed for at gøre det søndag, mener kantspilleren.

For første gang i 2020 var Viktor Fischer i FC Københavns startopstilling, da de torsdag aften spillede sig videre i Europa League-kvalifikationen, og i weekenden kan han også starte inde i sin første Superliga-kamp i år.

Søndag møder FC København således ærkerivalerne Brøndby IF.

Læs også:Før Superliga-brag: Randers stikker til rivalerne AGF

Derbykampene er altid lidt vigtigere for begge klubber, men FC København er samtidig på jagt efter deres første point i Superliga-sæsonen. De tabte deres første kamp mod OB og skal ud og bevise sig, mener Fischer.

- Det er jo et tidligt tidspunkt i sæsonen, det kommer på. Men vi kommer med en god oplevelse fra kampen i går, som giver selvtillid og tro på tingene, men vi skal stadig ud og bevise os i Superligaen.

Læs også:Spotpris: Se OB - FCN og Randers - AGF med Dplay

- Det var stadig ikke godt nok, det der skete i søndags (mod OB, red.), og der er også meget, vi kan forbedre fra i går (torsdag mod IFK Göteborg, red.). Men så er det er jo en fantastisk mulighed, at vi kan vise det mod lige netop Brøndby, siger Viktor Fischer til FC Københavns hjemmeside.

FC København tager imod Brøndby IF søndag klokken 14.00. 

Læs også:Lyngby bekræfter lejeaftale: En kommende topspiller

Læs også:Kun få fans til derby i Parken: Brøndby-træner er frygtelig ærgerlig