Video : Tipsbladet
Superliga

Wilczek og Rosted i hårde dueller: Ville jeg snakke, inviterede jeg ham på kaffe

Kamil Wilczek var skuffet efter nederlaget til sin tidligere klub. Der blev gået hårdt til den i dueller mellem ham og Rosted, men han afviser, at han og nordmanden havde en større meningsudveksling i løbet af kampen, som det ellers så ud til.

Godt nok scorede han, og godt nok burde han have scoret en mere, men FC Københavns Kamil Wilczek gik fra banen mod Brøndby med et nederlag. 1-2 lød slutresultatet, da Mikael Uhre fulgte op på et stolpeskud fra Sigurd Rosted i dommerens tillægstid.

Og netop Rosted var manden, der i løbet af kampen fik pakket Kamil Wilczek ganske godt ned. For selv om polakken var liglig til at starte med og pandede en bold sikkert i nettet til 1-0, blev han mere og mere usynlig, som kampen skred frem.

Det var han blandt andet, fordi Sigurd Rosted begyndte at spille fysisk over for Wilczek.

De to tidligere holdkammerater havde dueller i løbet af første halvleg, hvor de lavede frispark på hinanden, og polakken ragede også et gult kort til sig for en forseelse med en arm i ansigtet på Rosted.

En anden duel førte til en længere meningsudveksling, hvor Wilczek også tog sig til næsen for at vise, at han var blevet ramt. 

Læs også:Jesper Lindstrøm om Wilczek: Bedre at tie stille

Wilczek afviser dog, at der var en større meningsudveksling i løbet af opgøret, som det ellers så ud til efter duellen, hvor polakken tog sig til næsen.

- Det ved jeg ikke. Jeg har ikke talt med ham. Hvis jeg ville tale med ham, ville jeg invitere ham på kaffe. Jeg var kun fokuseret på mig selv, siger Kamil Wilczek efter opgøret.

Kamil Wilczek har - grundet sin fortid i Brøndby - været det store samtaleemne før opgøret, men han peger selv på, at det ikke er noget, han har fulgt med i. 

- For at være helt ærlig har jeg ikke fokuseret på det rundt om mig - jeg var kun fokuseret på mig og min kamp, siger han.

Læs også:Uskarpe OB udnytter ikke overtaget mod FC Nordsjælland

Polakken har nu scoret tre gange i de første to kampe i denne sæson, men han og FC København står tilbage med et rundt nul i pointkolonnen.

- Det er skuffende, det er ikke normalt med nul point efter to kampe. Vi skal have point i de næste kampe, først skal vi dog lige vinde torsdag (i Europa, red.), siger Wilczek.

I Europa vil skæbnen i øvrigt også, at Wilczek skal møde endnu en af de klubber, han har spillet i. Piast Gliwice er modstanderen i Parken torsdag i 3. runde af Europa League-kvalifikationen.

- Det er ikke underligt, det er okay. Sådan er fodbold jo. Man spiller mod sine tidligere klubber, og jeg er professionel fodboldspiller og vil kun fokusere på den klub, jeg spiller for, siger han.

Polakken var efter kampen også ærgerlig, da han misbrugte en stor chance i første halvleg, ligesom han træf en forkert beslutning ved en anden mulighed, hvor han i stedet for at afslutte spillede den til siden, så bolden kunne opsnappes af en modstander.

Læs også:Brøndby slår FCK i sidste minut trods Wilczek-scoring

Læs også:Bedst & værst: Stærk FCN-keeper snød OB for sejren

Læs også:Bedst og værst: Voldsomme dueller mellem Rosted og Wilczek i Brøndby-sejr