Video : Tipsbladet
Superliga

Lucas Andersen runder skarpt hjørne mod Sønderjyske

Det bliver til Lucas Andersens kamp nummer 100 for AaB, når de møder Sønderjyske i Superligaen søndag eftermiddag.

Når AaB søndag eftermiddag går på banen mod Sønderjyske på søndag, så er der ret stor chance for, at det også bliver kamp nummer 100 for AaB's førstehold for Lucas Andersen. 

I løbet af de 99 kampe, som offensivprofilen har spillet for nordjyderne er det blevet til 24 scoringer og 19 oplæg fra ham, og derfor er der intet underligt i, at nu hvor, han er blevet kampdygtig igen, så er han sikker mand i AaB-cheftræner Jacob Friis' trup.

Det er Andersen nu blevet efter en skadespause, som begyndte i forbindelse med pokalfinalen i sidste sæson. Han vendte dog tilbage i den seneste runde, hvor AaB vandt med 1-0 over AC Horsens.

Læs også:AaB-chef vil ikke tale Lucas A: Denne spiller er vores sikre Oddset-kupon

Foruden Lucas Andersen, så er der udtaget 18 andre, hvor 11 af dem er egenudviklet af Aalborg-klubben. Det melder AaB på deres officielle hjemmeside.

Til kampen må AaB undvære Rasmus Thelander, som er skadet, ligesom Tim Prica fortsat er i karantæne efter sit røde kort i sin Superliga-debut mod Lyngby. Dette er dog den sidste karantæne-dag, og så er den svenske angriber med igen.

Kampen mellem Sønderjyske og AaB spilles søndag eftermiddag klokken 14, og den bliver sendt direkte på Eurosport 2.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - AaB

Hele AaB-truppen til opgøret mod Sønderjyske:

1 Jacob Rinne, 2 Kristoffer Pallesen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Mathias Ross, 5 Jores Okore, 6 Pedro Ferreira, 8 Iver Fossum, 9 Tom van Weert, 10 Lucas Andersen, 14 Malthe Højholt, 15 Lukas Klitten, 16 Magnus Christensen, 17 Kasper Kusk, 19 Timothé Nkada, 20 Oliver Klitten, 22 Andreas Hansen, 23 Robert Kakeeto, 25 Frederik Børsting og 31 Daniel Granli.

Læs også:Lucas Andersen: Derfor har jeg fået ny agent

Læs også:Kæmpe tilbud: Se SønderjyskE - AaB og Brøndby - AC Horsens med Dplay

Læs også:Karantæner - hvem er ude?