Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-profil skadet til træning: Cheftræneren er optimistisk

Han har lige afsonet to spilledages karantæne, og nu er han blevet skadet. Jonas Dal tror dog på, at Bjarke Jacobsen kan spille i weekenden.

Midtbanespiller Bjarke Jacobsen er vital for Horsens' muligheder for at overleve i Superligaen i denne sæson, men i runde to og tre af dansk fodbolds række har han ikke været til rådighed på grund af karantæne.

Og tirsdag fik Jonas Dal panderynker, da Jacobsen mod slutningen af træningen gik skadet i græsset, skriver Horsens Folkeblad, men heldigvis for Superligaens bundprop ser det ud til, at Bjarke Jacobsen slipper med skrækken.

Læs også:Oliver Klitten nærmer sig skifte til norsk klub

- Der var heldigvis ikke tale om et vrid, så forhåbentligt er det kun slaget, der gør ondt, men den slags kan selvfølgelig også være smertefuldt, siger AC Horsens-træner Jonas Dal til Horsens Folkeblad.

Han regner derfor med at have Jacobsen til rådighed søndag, hvor der venter et opgør mod mestrene FC Midtjylland. Positivt ser det også ud for Hallur Hansson, der måtte udgå af opgøret mod Brøndby, men ifølge avisen kan Nicolai Brock-Madsen være ude mod FCM med et problem i maveregionen.

Læs også:Avis: Tyske og engelske klubber lurer på Kasper Junker

Horsens er eneste hold i Superligaen, der endnu ikke har fået point.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 3. spillerunde

Læs også:Medie: Brøndby er tæt på ny venstre back

Læs også:Ekspert kritiserer klubbers coronaløsning: Det er unødvendigt