Video : Tipsbladet
Superliga

Ærgerlig Peter Graulund efter fyring: En overreaktion

Peter Graulund er ærgerlig, men accepterer sin fyring fra TV3 Sport.

Peter Graulund er ærgerlig over fyringen hos TV3 Sport. Det fastslår han i et interview med BT.

Den tidligere AGF-profil er onsdag blevet afskediget som fodboldekspert hos NENT Group, der står bag TV3 Sport, fordi der de seneste dage har været sået tvivl om, hvorvidt Peter Graulund sideløbende laver agentarbejde.

Peter Graulund står registreret som fodboldagent, og i sidste uge dukkede han op på et billede sammen med AaB-talentet Marcus Hannesbo, der netop havde teget sin første professionelle kontrakt. Onsdag kunne Ekstra Bladet desuden afsløre, at Peter Graulund har deltaget i et møde med FCN-profilen Magnus Kofod Andersen og dennes agent Mikkel Beck - Mikkel Beck er også agent for førnævnte Marcus Hannesbo.

Læs også:Peter Graulund er færdig som fodboldkommentator på TV3 Sport

Derfor er Peter Graulund onsdag blevet præsenteret for en fyreseddel.

- Jeg kan sagtens forstå, at der er nogen, der stiller spørgsmål ved tingene, men når jeg så forklarer, hvordan tingene hænger sammen, så håber jeg da, at der er nogen, der stoler på det, man siger. Jeg har ikke lavet agentarbejde, og derfor synes jeg, det er en overreaktion. Men jeg accepterer det, og så er det sådan, det er, siger Peter Graulund til BT.

Han tilføjer, at hans nu tidligere chefer på TV3 Sport har været vidende om situationen i næsten et år, hvorfor han undrer sig over, at det først nu er blevet et problem.

Læs også:Månedens Hold i Superligaen - september

Peter Graulund nåede otte år som ekspert på TV3 Sport. 

Læs også:FCN-træner har pudset Essien på Kofod: Skal være én af de bedste i ligaen

Læs også:Månedens Spiller i Superligaen: FCK-, AGF- og OB-bombere kæmper om titlen

Læs også:Optakt: FC København - HNK Rijeka