Video : Tipsbladet
La Liga

Riza Durmisi sættes i forbindelse med La Liga-oprykker

Den danske venstre back står ikke til spilletid i italienske Lazio, og han bliver nu sat i forbindelse med et skifte væk fra klubben.

Den tidligere danske landsholdsspiller Riza Durmisi har ikke spillet voldsomt meget de seneste par år, og nu er han tilbage i SS Lazio, hvor pilen ikke just på peger mod, at han skal spille en masse i fremtiden.

Danskeren, 26 år, var i foråret udlejet til franske Nice, men en skade satte en stopper for et egentligt gennembrud i klubben, og med få dage igen af det nuværende transfervindue, lader det til, der søges efter en ny arbejdsgiver.

Læs også:Medie: Brøndby er tæt på ny venstre back

Riza Durmisi er tidligere blevet sat i forbindelse med et skifte til spanske Celta Vigo, men siden har der været stille omkring det mulige skifte, og nu er det så endnu en La Liga-klub, der sættes i forbindelse med danskeren.

Oprykkerne fra Cadiz lurer ifølge mediet La Razon på at leje danskeren, der sikkert også gerne vil væk for at få fast spilletid. Der er allerede dansk blod i truppen i form af Jens Jønsson, der skiftede fra tyrkisk fodbold til Cadiz.

Læs også:Brøndby-formand slår fast: Vi vil forstærke os på to pladser

Durmisi er tidligere denne sommer også blevet rygtet tilbage til Brøndby, men det ser altså ud til, at det er en gang for tidligt for Durmisi at vende tilbage til barndomsklubben.

De kender Durmisi ganske godt i Spanien, hvor han har en fortid hos Real Betis, og det kan også være en af årsagerne til, at han bliver sat i forbindelse med skifter til spansk fodbold.

Danskeren har fortsat tre år igen af aftalen med SS Lazio.

Læs også:Navnet kradset væk: Wilczek fjernet fra landsholdsvæggen i Brøndby

Læs også:Blog: Derfor skal Brøndby sælge Maxsø og Slimane

Læs også:Mandagens rygtebørs: Tidligere Barcelona-træner kommer til Wass' klub