Video : Tipsbladet
Landshold

Norges fodboldforbund: Ståle Solbakken er ikke et tema

Generalsekretær i det norske fodboldforbund Pål Bjerketvedt fastslår, at man stadig har Lars Lagerbäck som landstræner for Norge.

Ståle Solbakkens tid som manager i FC København er et overstået kapitel, men det ser ud til, at han ikke skal vente længe på at få et nyt job. I Norge er eksperter over hele linjen af landets medier enige. Ståle Solbakken skal blive det norske landsholds næste landstræner.

I hvert fald hvis det står til dem.

Læs også:Hjalte Bo: Ingen træner får samme betydning for FCK, som Ståle har haft

Allerede har VG's Jesper Mathiesen været ude med en klar opfordring til, at man tager fat i den nu tidligere FCK-frontperson. Dog er holder man fast i, at man har Lars Lagerbäck på kontrakt frem til 2022.

- Vi giver ingen kommentarer til de spørgsmål udover udtalelserne, som vi gav fredag. Vi har fuld fokus på de vigtige kampe på søndag og onsdag - og senere i november. Alt andet er ikke et tema, lyder det fra forbundets generalsekretær Pål Bjerketvedt til NRK.

Læs også:Ankersen om Ståle-fyring: Ingen er større end klubben

I Norge har man netop oplevet at misse muligheden for at komme med til EM-slutrunden i sommeren 2021, da man tabte med 1-2 til Serbien efter forlænget spilletid i en playoff-kamp, som de havde fået via Nations League.

Derfor har rygterne om, at det er tid til at finde en ny landstræner, da tålmodigheden med Lars Lagerbäck muligvis nærmer sig grænsen - og med Ståle Solbakken ledig på markedet kan det passe helt perfekt.

Hos FC København overtager Hjalte Bo Nørregaard midlertidig rollen som cheftræner.

Læs også:FCK kan få ny spillestil: Skal have anden tilgang med bolden

Læs også:Bo Henriksen om Solbakken-fyring: FCK bør droppe managerposten

Læs også:Kommentar: Ikke kun dårlige resultater kostede Ståle Solbakken jobbet