Video : Tipsbladet
Landshold

England er presset før Danmark-kamp: To spillere dømt ude

Når Danmark onsdag møder England i Nations League, er hjemmeholdet uden to spillere, der kunne spille venstre wing back. Den ene skadet, den anden sendt hjem af personlige årsager. Englands landstræner skal nu finde ud af, hvem han vil bruge på pladsen.

Onsdag gæster Danmark Wembley og England, og kan Kasper Hjulmands landshold komme fra kampen med point, ser det i den grad godt ud i forhold til at bevare pladsen som nation i øverste lag af Nations League.

Og opgaven er måske blevet en smule nemmere af, at England har visse vanskeligheder på venstre wing back.

Læs også:Optakt: England - Danmark

Kieran Trippier, der spillede opgøret mod Belgien søndag, er rejst hjem til Madrid af personlige årsager, og Ben Chilwells skade holder ham også fra at spille kampen. Dermed skal Gareth Southgate tænke kreativt i forhold til at sætte sit hold.

En mulighed kan være at flytte Kyle Walker fra en plads som centerback og ud på venstre wing back - så skal England i stedet sætte eksempelvis Conor Coady i midterforsvaret - en spiller, der også startede inde mod Danmark senest. En anden mulighed kan være at sætte en spiller som Reece James ud på wingbacken.

Læs også:Engelsk Chelsea-stjerne tvivlsom mod Danmark

England spillede med tre centrale forsvarer mod Belgien, og også mod Danmark i september havde Southgate tre centralt i forsvaret. Det betyder, at de to backs er meget offensive, og derfor er der brug for spillere, der har fart, arbejdsiver og evnen til at skubbe op. Omvendt er det også en mulighed at gå tilbage til et fire-mands-forsvar, som man spillede med mod Belgien i September.

I det hele taget er Gareth Southgate under pres for tiden. Holdet slog godt nok Belgien med 2-1, men pres er der fra eksempelvis José Mourinho, der ønsker, at Southgate sparer kaptajn Harry Kane mod Danmark.

England fører Nations League puljen med suv point efter tre kampe. Belgien er nummer to med seks point, mens Danmark ligger nummer tre med fire point. Island er sidst i puljen med nul point.

Læs også:Startopstillinger: Hjulmand laver to ændringer mod England

Læs også:Optakt: Danmark - England

Læs også:England har truppen klar til Danmark: Harry Maguire er med