Video : Tipsbladet
Superliga

Falk fastslår: Jeg elsker Varela, jeg elsker Pep Biel, og jeg elsker Oviedo

Rasmus Falk afviser på det kraftigste, at FC København-truppen er præget klikedannelser.

Ekstra Bladet skrev tidligere på ugen, at Ståle Solbakken havde mistet opbakningen i FC Københavns omklædningsrum, og at det var en del af forklaringen på nordmandens fyring. Samme avis kunne berette om en FCK-trup præget af klikedannelser med blandt andre de spansktalende spillere og de skandinaviske spillere opdelt. 

Én af de skandinaviske spillere, Rasmus Falk, kan ikke genkende det billede af FCK-truppen, og han afviser påstanden, præcis som Victor Nelsson gjorde det tidligere på ugen.

Den tidligere OB'er mener, at FC København har en sammentømret trup.

Læs også:Ny AaB-stjerne er gode venner med Zanka: Han er et fantastisk menneske

- Jeg har set, at der har været nogle historier om, at spillere ikke har villet gøre deres bedste, at spillere ikke har været løbe de ekstra meter, at der er kliker. Jeg kan sige for mit eget vedkommende: Jeg elsker [Guillermo] Varela, jeg elsker Pep [Biel], jeg elsker Bryan [Oviedo]. Når jeg læser det, kan jeg godt blive ramt af det. Selvfølgelig er der nogen, man er mere sammen med, men jeg kan sige helt ærligt, at jeg elsker Zeca, og jeg elsker de spanske spillere. Når man er et hold, skal man hjælpe hinanden, og de historier om, at der er kliker i omklædningsrummet, er jeg langt fra enig i, siger Rasmus Falk til Tipsbladet.

Han fastslår, at der naturligvis kan opstå gnidninger i FCK-truppen, præcis som tilfældet er i alle mulige andre relationer mellem mennesker.

- Selvfølgelig vil der altid være konflikter, der vil være konfrontationer, for fodboldverdenen er lidt anderledes end det helt standard normale job i Danmark. Det går lidt mere op og ned, og specielt når det går ned, vil der være konfrontationer. Det er ikke ensbetydende med, at så kan man ikke sammen, eller at man ikke vil hinanden det bedste, og så vil man ikke arbejde for det på banen. De historier er usande og forkerte.

Læs også:Johan Lange om Solbakken: Han kørte det ikke som et onemanshow

- Det kan være sundt nok at være uenige. Men at sige at ”dem og dem kan overhovedet ikke sammen,” det er forkert. Det er forkert. Jeg synes faktisk, vi har en utrolig flink trup, siger Rasmus Falk og smågriner af sin egen formulering.

Du kan læse meget mere om Ståle Solbakkens fyring i Tipsbladet, som er på gaden i dag, fredag. I Tipsbladet får du også et interview med FCM-profilen Jens-Lys Cajuste, et interview med AaB's nye stjerne Oscar Hiljemark, en analyse af Carlo Ancelotti og Evertons succes - og meget, meget mere. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet om fredagen.

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:FC København-back rygtes til Rusland
Læs også:Superliga-spørgsmål: Er FCK blevet hjemløse uden Ståle Solbakken?
Læs også:FCK-kamp rykkes fra Tømrermester Jim Jensens Park til nationalarenaen