Video : Tipsbladet
Superliga

OB’er nærmer sig udløb: Andre klubber har været ude med følere

Den 24-årige forsvarsspiller har kontraktudløb i OB næste sommer, og klubber har allerede vist interesse.

Han har ikke været fast mand i forsvaret hos OB i denne sæson, men til trods for det har nogle klubber vist interesse for Marco Lund. Det fortæller han selv til fanmediet OBstruktion.

Til næste sommer har den 24-årige forsvarsspiller nemlig kontraktudløb i OB, og om blot to måneder må han derfor forhandle med andre klubber om et muligt sommerskifte. Dermed kan Marco Lund være på vej væk fra OB, hvor han har spillet i snart tre år.

Læs også:OB'er har intet hørt fra U21-landstræneren: Må have været virkelig ringe

Der har i hvert fald også været interesse fra andre klubber.

- Jeg ved også, at der har været andre klubber ude med følere omkring mig, men det har ikke været aktuelt. Jeg ser mig selv i OB lige nu. Det er her, jeg er, og det er her, jeg gerne vil bidrage til tingene. Men det er klart, at hvis der ikke kommer en afklaring, vil det naturlige være, at man begynder at kigge andre veje. Ikke fordi det er aktuelt lige nu, men det vil det før eller siden blive, siger Marco Lund til OBstruktion.

Læs også:Superligaens bedste: Jesper Lindstrøm bringer sig i front

Forsvarsspilleren siger dog også, at der har været overfladiske snakke med sportschef Michael Hemmingsen.

I januar 2018 skiftede Marco Lund fra Esbjerg fB til OB, hvor han siden har spillet 62 kampe. I denne sæson har han imidlertid måttet tage til takke med bænkpladser i flere kampe, mens Kasper Larsen og Jeppe Tverskov oftest har udgjort fynboernes midterforsvar. 

Læs også:Skal møde OB i pokalen: Må kun træne med 10 mand

Læs også:Problemer i Lyngby: Sportschefen går på ferie

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 6. spillerunde