Video : Tipsbladet
Superliga

Medie: Svensk succesangriber kan være på vej til Danmark

Topscoreren for svenske Falkenbergs FF er på blokken i danske klubber.

Med tre runder tilbage af Allsvenskan står Falkenbergs FF til at ryge en tur ned i den næstbedste række. Angriberen Edi Sylisufaj har ellers gjort sit til at sikre klubben en bedre placering.

Den 20-årige offensivspiller har scoret syv mål i 22 kampe i indeværende sæson, og det gør ham ikke blot til topscorer for Falkenbergs FF, det placerer ham også fornuftigt på den samlede topscorerliste i Allsvenskan.

Edi Sylisufajs fine præstationer er blevet noteret af andre klubber, og ifølge Fotbolldirekt er der blandt andet interesse fra Danmark.

Læs også:Sådan scorede FC København svensk stortalent

- Det må min agent svare på. Vi taler sammen hele tiden, men vi er blevet enige om at se på det efter sæsonen. Jeg har meget at takke Falkenberg for, og det har været et trygt miljø indtil nu, men jeg har store ambitioner, så vi må se, hvad der sker, siger angriberen til det svenske medie.

Han lægger ikke skjul på, at denne sæson kan være et fornuftigt afsæt til at prøve noget nyt.

- Om jeg er på vej væk eller ej? Jeg vil spille hele tiden, og jeg tror, at jeg i nærmeste fremtid vil prøve noget andet. Jeg er tilfreds med syv mål med tanke på, at jeg blot er startet inde i 14 kampe, siger Edi Sylisufaj.

Læs også:AaB'er klar til klubskifte: Det er ikke holdbart

Den 20-årige forward har spillet i Falkenbergs FF i hele sin karriere, og det er samlet blevet til 12 mål i 63 kampe. Det er med andre ord i denne sæson, at han for alvor er brudt igennem. Ifølge Fotbolldirekt er der bred interesse for Edi Sylisufaj blandt svenske klubber. 

I 2016 skrev Edi Sylisufaj historie i svensk fodbold, da han blev den første spiller i årgang 2000 til at optræde i landets bedste række.

Læs også:Forhandlinger i kulissen: Landsholdsspiller skal væk

Læs også:Optakt: Vejle Boldklub - Brøndby IF

Læs også:Medie: Udenlandsk klub har "seriøs" interesse i Brøndby IF-spiller