Video : Tipsbladet
Superliga

Randers vil forlænge med profil: Strækker os så langt, vi kan

Patrick Carlgrens kontrakt nærmer sig udløb, men Randers forsøger med al magt at få svenskeren til at forlænge.

Som tingene er lige nu, kan Patrik Carlgren frit forhandle kontrakt med andre klubber om lidt over en måned. Men Randers FC gør alt, hvad klubben kan, for at få målmanden til at forlænge, siger sportsdirektøren til Randers Amtsavis.

Carlgrens nuværende kontrakt udløber til sommer, så risikoen for, at Randers ikke får nogen penge for ham, er overhængende. Det vil være lidt af en bet for klubben, der dog ikke har opgivet håbet om en forlængelse.

Læs også:VIDEO: Her går det galt i interviews mellem journalister og fodboldfolk

- Jeg vil meget gerne forlænge med Patrik, og derfor forsøger vi også at strække os så langt, vi kan. Vi er i dialog med ham, og har været det gennem længere tid. Vi håber på at forlænge kontrakten hurtigst muligt, for han er en rigtig dygtig keeper, siger sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Den 28-årige svensker har spillet i Randers siden 2018. Dengang kom han til klubben efter et succesfattigt ophold i tyrkiske Konyaspor. Der spillede han bare fem kampe i sin ene sæson i klubben.

Læs også:Superliga powerranking: Dårligste forsvarsspil siden 90'erne

Før det tilbragte Carlgren også en halv sæson i FC Nordsjælland. I Randers FC har han imidlertid været fast mand gennem snart to et halvt år og er i dag en af profiler på Thomas Thomasbergs mandskab.

Læs også:Superligaens bedste: Suveræne Jesper Lindstrøm

Læs også:Optakt: Randers FC - OB

Læs også:Karantæner - hvem er ude?