Video : Tipsbladet
Superliga

Boilesen giver FCM-kamp skylden for pointtab

FC København måtte gå på vinterpause med et 1-1-resultat mod OB søndag aften, og her havde trætheden fra den seneste kamp en rolle, mener Nicolai Boilesen.

FC København fik søndag aften 1-1 mod OB i deres sidste kamp i 2020, hvor de få dage forinden havde været ude i 120 minutters fodbold mod FC Midtjylland plus en straffesparkskonkurrence i pokalturneringen.

Det endte med at have en effekt på spillerne, forklarer FCK's Nicolai Boilesen efter opgøret mod fynboerne.

Læs også:Legende-sønnen spyttede modstander: Nu får han kæmpe-bøde

- Det var en hård kamp, vi prøvede at sige til os selv, at vi ikke var trætte – men banen hjalp ikke ligefrem. Den var meget tung. Vi prøvede alt hvad vi kunne, men knækkede lidt i anden halvleg - og det er så også der, hvor de får scoret deres mål. Vores presspil var ikke godt nok i dag, og her spiller trætheden fra torsdagens kamp nok også ind, fortæller Boilesen på sin klubs hjemmeside.

For ham selv er han i den seneste tid blevet sat ind i midterforsvaret, og selvom den ikke er helt uvant for ham, så skal han lige ind i det igen. Derfor ved han også, hvad vintertræningen skal bruges på.

Læs også:Michelsen erkender: Der har været nogle bump

- Jeg er tilfreds med mit spil inde centralt, har spillet der lidt som ungsomsspiller, men har jo ellers primært spillet back. Det er en svær plads, men jeg har spillet centralt i de sidste 5-6 kampe, hvor vi jo også har fået en del point. For mig er det vigtigste, at vi har en kontinuitet – det giver også plads til detaljerne i spillet. siger han og fortsætter:

- Og så har jeg sagt til Thorup, at jeg er klar hvor der er brug for mig, og det er jo gået fint på det seneste, hvor vi som sagt også har fået en del point. Nu kommer der så en pre-season, og her kan vi så få lagt yderligere på vores spil, lyder det fra Nicolai Boilesen.

FC København tager på træningslejr til Portugal i perioden 9.-23. januar.

Læs også:FCK melder klart om ambitionerne i 2021

Læs også:Jakob Michelsen klapper i om OB-fremtid

Læs også:OB kæmper sig til point mod FC København