Video : Tipsbladet
Superliga

FCN kørte FCM over sidst: Derfor bliver det anderledes denne gang

FC Nordsjælland-assistenttræner Frank Hjortebjerg kan godt se, at der er nogle områder, som gør det kommende opgør til noget andet end dengang de vandt 4-1.

FC Nordsjælland fik tidligere på sæsonen skovlen under FC Midtjylland hjemme i Farum. Nu venter en kamp i Herning mellem de to mandskaber, hvor FCN-assistenttræner Frank Hjortebjerg ikke forventer en fuldstændig gentagelse.

Det gør han klart i et interview på FCN's hjemmeside, hvor særligt underlaget kommer til at være afgørende.

- Selvfølgelig vil vi prøve at sætte dem i den samme problemstilling, som vi gjorde herhjemme. Men vi ved også, at det bliver en anden kamp, når vi ikke har det samme underlag at spille på. Derovre er det altid en fin bane, men vi er klart mere komfortable her og kan spille dét hurtigere. Det er sværere at presse for modstanderne her på vores egen bane end på en græsbane, siger Hjortebjerg.

Læs også:Holdkammerat om saudisk interesse i Malmö-dansker: Han kan ikke erstattes

Samtidig tror han også på, at FCM kommer til at justere på den måde, som de greb den seneste kamp an. Dog kan det selvsagt være svært for ham at forudse præcist, hvad der kommer til at ske. 

Alligevel har han et par bud på, hvordan midtjyderne vil dæmme op for Nordsjælland.

- Vi tror, at de har kigget på den seneste kamp og det 4-3-spil, så de ikke kommer så meget i undertal derinde. Der er forskellige muligheder for det. Det kan være, at de prøver at være endnu mere aggressive, så de går tidligt, siger han og fortsætter:

Læs også:I en lind strøm: Brøndby-profil gik på toilettet midt i Horsens-kampen

- Det kan også være, at de prøver at gøre noget lidt længere tilbage på banen - altså i de positioner, hvor vi drillede dem sidst. Enten ved aggressive forsvarsspillere eller en mere flad midtbane, som kan dække rummene bedre, lyder det fra Frank Hjortebjerg.

Kampen er desuden den allersidste kamp i Superligaen i 2020.

Læs også:Superliga-kometer efter flot efterår: Drømmer om mere end top 3

Læs også:Niels Frederiksen afslører: Det skal være på plads hvis jeg skal blive

Læs også:Brøndby lægger pres på FCM: Rykker alene på førstepladsen