Video : Tipsbladet
Bundesliga

Bayern München formøbler tomålsføring og taber

Bayern München tabte til Gladbach, selvom de var foran med to mål undervejs.

Det startede skidt, men sluttede godt for Borussia Mönchengladbach i fredagens kamp mod Bayern München.

Efter 25 minutter var de således bagud med to mål, men efter et flot comeback kunne Gladbach i sidste ende sikre sejren og tage alle tre point.

Robert Lewandowski stod for kampens første mål efter knap 20 minutter, da den polske Bayern München-stjerne udnyttede et klodset straffespark og sparkede bolden sikkert i mål, og det var hans 20. sæsonmål.

Læs også:Medie: To italienske klubber lurer på Nicolai Jørgensen

Få minutter efter fordoblede Leon Goretzka føringen med en flot kasse, hvor han fra kanten af feltet bragede bolden i mål.

Men så tog Gladbach over. Efter 35 minutter reducerede Jonas Hofmann med en kølig afslutning i et kontraangreb, og ti minutter senere udlignede angriberen også, da han blev sendt alene i dybden og trillede bolden forbi Manuel Neuer og i mål.

Umiddelbart efter pausen scorede Florian Neuhaus så det, der blev det afgørende mål. Midtbanespilleren, som havde begået straffesparket tidligere i kampen, modtog bolden på kanten af feltet og krøllede den flot op i målhjørnet.

Læs også:Ronnie Schwartz om degradering: Det var hårdt mentalt

Mere blev der ikke scoret, og Borussia Mönchengladbach tog altså de tre point. Det var Bayern Münchens første nederlag i 20 kampe. 

Resultatet betyder, at Bayern München kan miste førstepladsen i Bundesligaen, hvis RB Leipzig slår Borussia Dortmund lørdag aften. Aktuelt er der to point mellem de to hold, mens Leipzig har spillet en kamp færre.

Læs også:Klub-boss slår fast: Beholder FC Midtjylland-lejesvend

Læs også:To på en dag: West Ham sælger offensivspiller til bundhold

Læs også:Leder: Messi, Midtjylland og Viborg - seks forudsigelser om 2021