Video : Tipsbladet
Superliga

FC København-talent skifter til 1. divisionsklub - men kan hentes tilbage

FC København bekræfter, at den unge forsvarsspiller rykker til 1. division. Men det er ikke nødvendigvis et permanent farvel.

Jacob Haahr forlader FC København og skal i stedet tørne ud for Fremad Amager i 1. division. Det bekræftes af begge klubber fredag aften.

Den 18-årige forsvarsspiller nåede at få en enkelt førsteholdskamp i FC København, hvorfor han nu skal forsøge at få mere spilletid i den næstbedste danske række i det centrale forsvar hos Fremad Amager.

Og hvis Jacob Haahr bliver en succes i Fremad Amager, kan han også vende tilbage til FC København. Det meddeler FC Københavns udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen. 

Læs også:FCK, BIF og AGF: Tre nøgletransfers der dufter af guld

- Det er et godt skifte for Jacob, fordi han nu bliver matchet kontinuerligt på højt niveau, og det gør, at han kan fortsætte sin udvikling, som vi vil følge nøje. 

- Vi er også glade for, at vi har lavet en aftale, der giver os mulighed for at hente ham tilbage på et senere tidspunkt, hvis det viser sig at være det rigtige for alle parter, siger Sune Smith-Nielsen til fck.dk.

FC Københavns udviklingsdirektør ser da også et stort potentiale i Jacob Haahr.

Læs også:Avis: FC Midtjylland henter dansk landsholdsmålmand

- Jacob er i vores øjne et toptalent, og han har forudsætningerne og potentialet til at nå meget langt med sin fodbold, men det kræver kampe på højt niveau, siger han.

Den 18-årige stopper har spillet flere U19-landskampe for Danmark. 

Læs også:Transferdommen: Barcas dommedag bør også skræmme Superliga-eliten

Læs også:Transferugen i Danmark: Udfordrerne forstærker sig

Læs også:Brøndby-komet buldrer frem: Han er jo stadig en dreng